Fotbal internațional

Șumudică a plâns la conferință: „Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România?”

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, a organizat o ultimă conferință de presă, înainte de a părăsi Turcia. Tehnicianul român le-a explicat jurnaliștilor turci cum s-a produs ruptura dintre el și Gaziantep, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, spunând că nu va uita niciodată perioada petrecută la micuța echipă din Turcia. Șumudică este dezamăgit că despărțirea de Gaziantep s-a produs „din cauza unei glume”, atunci când antrenorul a spus că îi va cere bani soției sale, pentru că persoanele din conducere vor să-i reducă salariul.

Șumudică: „Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România?”

„Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes. Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni.”

Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep

„Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club. În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie. Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit. Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep”, a spus Șumudică, la conferința de presă, potrivit Futbol Arena.

Marius Șumudică a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte strânse în primele 17 etape, la patru lungimi de liderul Beșiktaș.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.