FC Rapid 1923 – U Cluj 1-0. Meci șters, dar care aduce a treia victorie la rând

FC Rapid 1923 reunire 1

Meciul s-a încheiat cu o victorie scurtă, dar clară, 1-0 a celor de la FC Rapid 1923 prin golul lui Octavian Ursu, din pasa lui Enrichi Finica.


UPDATE | Meciul va începe în jur de ora 14:00, când zăpada va fi dată laoparte. Până atunci, vă prezentăm primul 11: Drăghia – Voicu, Dandea, Zunici, Florică – Lazăr, Barbu – Sefer, Drăghiceanu, Hlistei – Ioniță I. Așadar, Nicolae Grigore schimbă din 4-3-3 în 4-2-3-1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FC Rapid 1923 – U Cluj 1-0

Miunutul 90+3 – șut din întoarcere al unui clujean, alături.

Minutul 90+2 – primește cartonașul galben.

Minutul 88 – Moldovan iese și prinde o centrare relativ periculoasă.

Joc mai consistent al vișiniilor în repriza secundă.

Trebuie remarcată ambianța sonoră de senzație asigurată de comentatorul care se vede că a fost „contractat” pe Facebook.

Florică a intrat în locul lui Leasă care s-a lovit.

Minutul 53 – bară transversală U Cluj!

Minutul 52 – Octavian Ursu deschide scorul din pasa lui Finica!

Unsprezecele cu care Grigore începe repriza a doua este următorul: Moldovan – Leasă, Ignat, Nastos, Finica – Goge, Ursu, Pănoiu – Ilie, Bălan, Ernest

U Cluj a dominat ușor prima repriză, dar, per ansamblu, jocul a fost unul slab.

Minutul 39 – Zunici respinge din centrul careului!

Minutul 37 – bâlbâială în careul lui U Cluj, dar, până la urmă, prinde Vâtcă.

Mintul 26 – Intervenție providențială și a lui Drăghia! FC Rapid 1923 e în corzi.

Minutul 25 – Dandea scoate din fața porții goale!

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Investiții noi pentru Giulești! Ce se adaugă proiectului

Peste Coresi ninge ca-n povești…

Minutul 13 – Dandea greșește, dar oaspeții ratează o ocazie imensă.

Minutul 9 – prim șut pe poartă! Alex Ioniță I trage din lovitură liberă, dar Vâtcă reține.


Știre inițială

Cum v-a obișnuit, 1923.ro vă va reda LIVE desfășurarea partidelor celor de la FC Rapid 1923. Azi, giuleștenii ar fi trebuit să joace de la ora 12:00 cu U Cluj la Buftea. Numai că ninsorile căzute în ultimele 24 de ore în București și apropiere au schimbat planurile celor două formații. Meciul se va juca totuși, însă va fi întârziat cu cel puțin o oră, după cum anunță pagina de Facebook a FC Rapid 1923. Altă modificare importantă este că acesta nu va mai avea loc la centrul de pregătire al naționalei, ci pe Coresi. Exact unde s-a jucat și partida cu AFC Odorheiul Secuiesc. Revenim cu detalii!

5 Comments

  1. Era scris mai jos, pe live, dar, într-adevăr vizibilitatea era mică. Am adăugat, așa cum era normal, în primul paragraf. Numai bine!

  2. Si ma rog cine a marcat unicul gol ?
    Se pare ca nu este anuntat !
    Ori a fost dat din oficiu ?

  3. Păi atunci dacă nu ai comentator, nu pui unul de pe stradă, lași fără, nu-ți bați joc. Îl lăsai pe ăla de la meciul cu Progresul Spartac care era de 10 ori mai bun, până găsești ceva să te mulțumească. Despre AFC Rapid și ACS Rapid FNG am scris recent, dacă te uiți cu atenție pe site, o să găsești. Mulțumim pentru propunere, dar ne descurcăm. Dacă ai o viziune mai elaborată, te invităm să ne trimiți o scrisoare de intenție în secțiunea special construită pentru asta, ca să ne poți ajuta să îmbunătățim procesul. Bănuim că vrei să ne arați cum se face și nu vrei doar să te bagi în seamă și atât. Numai bine!

  4. AFC Rapid si Rapid FNG mai exista? Ele ce fac acum? Mai au jucatori? Daca nu imi aprobi comentariile aici, macar poti scrie un articol despre ele. Poti sa nu spui ca ti-am dat eu ideea.

  5. Gresesti, comentatorul nou, pentru care s-a pus anuntul pe Facebook (de fapt este pe Linkedin, doar a fost promovat si pe Facebook) inca nu a venit. Doar a fost pus anuntul deocamdata. Hai sa fim corecti, daca tot este pagina de stiri…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.