Finica și Ignat, încrezători înaintea meciului cu U Cluj

Enrichi Finica

Enrichi Finica și Cristian Ignat sunt doi tineri din Republica Moldova pe care FC Rapid 1923 a pus ochii și i-a transferat pentru viitor. Cu toate că evoluțiile lor nu au fost mereu perfecte, cei doi au arătat că, totuși, au mare potențial. Deocamdată sunt mai mult oameni de bază la formația secundă a clubului vișiniu. Acum au vorbit pentru canalul de Facebook FC Rapid 1923 prin intermediul Rapid TV. Declarațiile lor vă sunt redate în continuare!

Ce a declarat Enrichi Finica

„Este un cantonament foarte bun, chiar dacă e la Snagov. Avem condiții foarte OK, avem masă, sală, două antrenamente pe zi, recuperare bună. Progresul Spartac este o echipă agresivă, deși joacă în liga a 3-a, dar ne-am văzut de treabă și am scos un rezultat bun. U Cluj este un adversar bun, de asemenea, mai ales pentru această perioadă de pregătire, iar noi trebuie să ne facem jocul”, a declarat Enrichi Finica.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ce a spus Cristian Ignat

„Ne simțim foarte bune la Snagov, condițiile sunt foarte bune. Avem teren, sală, refacere, masă, tot ce trebuie pentru a ne pregăti cum trebuie. Au fost meciuri de pregătire foarte bune în care creăm relații noi, cu colegii noi și ne întărim relațiile vechi. Suntem pregătiți pentru meciul cu U Cluj, pentru că tratăm fiecare partidă cu aceeași seriozitate. Suntem gata pentru orice adversar”, a punctat și Cristian Ignat.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.