Fotbal internațional

20 ianuarie 2021: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istorie cu 760 goluri

Cristiano Ronaldo a intrat definitiv în istoria fotbalului! Portughezul a înscris și în Supercupa Italiei, iar cu 760 de goluri înscrise a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile.  Starul lui Juventus a contribuit cu un gol la cucerirea Supercupei Italiei de către echipa lui Andrea Pirlo, care a trecut cu 2-0 de Napoli. Cristiano Ronaldo a depășit recordul lui Josef Bican și a devenit cel mai bun marcator din istorie chiar în ziua în care Real Madrid, fosta sa echipă, s-a făcut de râs în Cupa Spaniei, fiind eliminată de modesta Alcoyano.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

După ce a pierdut marele derby cu Inter, scor 0-2, iar titlul pare tot mai departe, Juventus a reușit să câștige Supercupa Italiei. La Reggio Emilia, Juventus n-a avut un meci ușor cu Napoli și a deschis scorul abia în minutul 64, prin Ronaldo. Insigne a ratat un penalty în minutul 80, iar Napoli n-a putut să împingă meciul în prelungiri. Mai mult, Morata a făcut 2-0 la ultima fază a meciului, iar Juventus a cucerit Supercupa Italiei, scrie prosport.ro.

Cehii susțin că Josef Bican este încă cel mai bun marcator!

Bine, au apărut și contestatarii lui Cristiano Ronaldo! De data aceasta nu mai este Pele care a putut să conteste doar pe Instagram. Ci este vorba despre federația de fotbal din Cehia. Aceasta susține că în urma cercetărilor desfășurate a reieșit că Josef Bican ar fi marcat de fapt 821 de goluri în meciurile oficiale, nu 759, astfel Cristiano Ronaldo ar fi mai avea de așteptat până să se încoroneze liderul absolut al marcatorilor.

Cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Comitetul de Istorie și Statistică din cadrul Federației Cehe de Fotbal a numărat toate golurile legendarului Josef Bican și putem declara că a marcat 821 de goluri în meciurile oficiale, se arată în comunicatul cehilor, scrie digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.