Nicolae Grigore explică de ce a ales să semneze cu Dinamo în 2015

Nicolae Grigore Dinamo
Nicolae Grigore Dinamo

Nicolae Grigore, noul antrenor al FC Rapid 1923, a explicat, în cadrul emisiunii ProSport Live, motivul pentru care, în urmă cu aproape șase ani, a ales să semneze cu Dinamo, deși fusese ofertat și de echipa lui de suflet, Rapid. Nicolae Grigore a evoluat pentru Dinamo, timp de șapte luni, în perioada ianuarie – iulie 2015. Acesta s-a restras din cariera de fotbalist, în 2017, de la FC Voluntari.

Nicolae Grigore a explicat de ce a ales să semneze cu Dinamo

„Grig” susține că, pentru el, Rapid a fost întotdeauna prima opțiune. Ba mai mult, acesta ar fi avut o discuție cu Dinu „Vamă”, președintele lui Rapid, de la acel moment, însă, ulterior, nu i s-a mai răspuns la telefon, motiv pentru care a semnat cu Dinamo.

„Nu, nu am avut probleme cu suporterii. Liderii galeriei știu exact ce s-a întâmplat, am declarat de atunci că aș fi ipocrit să spun că sunt dinamovist. M-am întors din Cipru, am discutat cu Dinu Vamă la birou despre revenirea la Rapid, iar după aceea nu mi s-a mai răspuns la telefon.”

„Nu m-am simțit respectat. Au fost două oferte pe masă, una a picat, așa că am ajuns la Dinamo. Am regretat că am revenit în țară. Nu aveam altă variantă, în afară de Dinamo, atunci. Opțiunea clară a fost Rapid, dar dacă nu am mai avut comunicare am mers la Dinamo”, a declarat Nicolae Grigore, la ProSport Live.

Trebuie menționat că pe tema acestui subiect, transferul la Dinamo, Nicolae Grigore a vorbit prima dată, acum aproape cinci ani în EXCLUSIVITATE pentru 1923.ro!

Cum a reacționat Adrian Mutu când a aflat de plecarea lui

Noul antrenor al FC Rapid 1923 spune că Adrian Mutu a avut o atitudine pozitivă, atunci când aflat că secundul său va pleca de la națională. Ba mai mult, „Briliantul” l-ar fi sprijinit în discuția pe care a avut-o cu FRF, pentru rezilierea contractului.

CITEȘTE ȘI  Esti nascut in aprilie? Vezi ce caracteristici au cei nascuti in aceasta luna

„El a știut din prima zi când am avut discuția cu Rapid. I-am comunicat asta. El a înțeles situația, a înțeles că e vorba de Rapid și m-a sprijinit total în discuția cu cei de la FRF. A avut o atitudine pozitivă, am păstrat o relație foarte bună cu el, ca și cu «Pancone». Am învățat foarte multe de la Adi. E foarte meticulos, deși poate părea altfel. În 11 luni împreună am petrecut mult timp cu el. E extrem de meticulos, îi place să așeze lucrurile la virgulă. Dacă ar fi să spun o frază, ar fi organizarea meciurilor”, a mai spus Nicolae Grigore.

Sursa: prosport.ro