Momente rapidiste de Crăciun cu Goge și Drăghiceanu

Sefer Drghia Goge FC Rapid 1923 Targ de Craciun

Lucian Goge (29 ani) și Marian Drăghiceanu (21 ani), jucătorii FC Rapid 1923, au povestit, în exclusivitate pentru ProSport, cum petrec de Crăciun. Reporterul ProSport, Carmen Mandiș, a făcut o vizită familiei Goge în momentul în care Lucian, soția lui, Roberta, și băiețelul lor, Zian, în vârstă de un an și patru luni, împodobeau bradul. Fotbalistul a povestit cum sunt sărbătorile de iarnă în familia sa și a făcut o dezvăluire inedită. Lucian Goge nu pune o stea în vârful bradului de Crăciun. Anul acesta, a ales să pună un glob cu numele său de familie, numărul de pe tricou și numele „Rapid”. „Avem ceva de anul trecut să nu mai punem steaua? Renunțăm la stea!”, a spus Lucian Goge.

Marian Drăghiceanu l-a pândit pe Moș Crăciun

Marian Drăghiceanu a povestit cum a aflat că Moș Crăciun nu există și care era tradiția lui preferată atunci când era copil.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Crăciunul înseamnă familie și oameni dragi, deci voi fi acasă, voi sărbători în familie. Eram foarte șiret. Mereu așteptam să văd dacă se duce cineva la ușă, la brad, și așa am aflat (n.r. că nu există Moș Crăciun). Am pândit și erau părinții, bunicii. Când eram mic, îmi doream minge. Cred că ăsta a fost cel mai frumos cadou. Acum, nu știu, pot să am orice vreau. Așteptam foarte mult să vină iarna, să merg la colindat sau să merg cu «Ursul». Ne strângeam foarte mulți și mergeam să câștigăm bani. Eu cântam”, a spus Marian Drăghiceanu, pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI  Mărturie senzațională a unui rapidist: "Am semnat la prânz, am intrat la pauză"