Atac subliminal îndreptat către staff-ul condus de Iencsi: „Atmosferă deplorabilă”

Adi Iencsi FC Rapid 1923
Adi Iencsi FC Rapid 1923

Nicolae Grigore, noul antrenor al FC Rapid 1923, a dezvăluit, în cadrul emisunii ProSport Live, ce a găsit la formația din Giulești. Adică ce lăsase staff-ul condus de Adi Iencsi și Vali Negru. Cu toate că nici un moment acesta nu a pomenit numele predecesorilor săi, este clar că pentru atmosferă sunt responsabili, de regulă, cei care conduc echipa de la firul ierbii. Important de menționat este că un ajutor extrem de important pe care Adi Iencsi nu l-a avut este psihologul Cristian Fota care a venit la club după încă o înfrângere catastrofală, 0-3 acasă cu CS Mioveni. Când deja frâiele fuseseră preluat de Grigore și Iosif.

În plus, acesta a vorbit despre filosofia pe care vrea să o implementeze la clubul alb-vișiniu. Nicolae Grigore a venit, în această iarnă, la FC Rapid 1923, după ce a părăsit postul de antrenor secund al naționalei U21. El a preluat conducerea de la Adi Iencsi, după o lună de interimat a lui Mihai Iosif. FC Rapid 1923 se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nicolae Grigore, despre ce a găsit la FC Rapid 1923

Tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, spune că a găsit o atmosferă deplorabilă la FC Rapid 1923, motiv pentru care l-a pus pe Mihai Iosif antrenor interimar. Până ce el și-a încheiat socotelile cu naționala de tineret. Cumva, atmosfera găsită era logică, având în vedere că vișinii pierduseră trei meciuri în ultimele patru. Toate într-un mod extrem de rușinos. 1-2 cu Recea, 0-5 la Craiova și 2-3 cu echipa de liga a treia, Progresul Spartac.

CITEȘTE ȘI  INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și... fotbal!

„Când am ajuns la Rapid fizic, am găsit lucrurile destul de bine. Am ajuns la un consens să vină Mihăiță Iosif antrenor, până ajung eu. Atunci lucrurile erau extrem de complicate, era o atmosfera deplorabilă. Am reușit să repunem lucrurile în ordine, să responsabilizăm jucătorii, le-am zis că nu se poate să meargă din meci pierdut în altul. Iosif a făcut o treaba foarte bună, a adunat jucătorii, au fost rezultate bune. Când am venit eu lucrurile mergeau bine, nu a fost foarte complicat să pregătesc meciul de la Timișoara”, a declarat Nicolae Grigore, la ProSport Live.

A preluat ștafeta de la Adrian Iencsi

Nicolae Grigore spune că este o onoare ca acesta să se afle pe banca FC Rapid 1923, la prima experiență în postura de antrenor principal. „O onoare și responsabilitate să fiu la Rapid la prima experiență că principal. Dacă aș fi avut teamă nu aș fi ajuns la Rapid, am mare încredere, cunosc fondul de jucători, am fost acolo că secundă, am încredere în ce putem realiza”, a mai spus Nicolae Grigore. Trebuie punctat însă și taptul că începutul de sezon, cu Adi Iencsi pe bancă a fost peste așteptări. În sensul că echipa a câștigat patru din primele șase partide de campionat și a scos un egal cu Turris.

Ce filosofie vrea să implementeze Nicolae Grigore

„Grig” susține că plănuiește să implementeze, la FC Rapid 1923, o filosofie prin care să controleze în permanență jocul. „Aș dori să implementez o filosofie de a juca, de a controla în permanență jocul. Va fi nevoie să intrăm și să ne batem cu advesarii, dar vreau să implementăm o filosofie proprie a Rapidului”, a adăugat Nicolae Grigore. Interesant este că aceeași idee o avea, cumva, și Iencsi. Până la urmă, din păcate, lui nu i-a ieșit. Rămâne de văzut cum se va descurca noul tehnicial al formației vișinii!