NEWS ALERT | O echipă din Liga 1 îl pune antrenor pe Constantin Schumacher!

Schumacher

Schimbări vor fi în mod sigur pe banca celor de la Campionii FC Argeș. Piteștenii au avut deja trei antrenori pe durata acestui sezon, iar acum se pregătește aducerea lui Constantin Schumacher (44 de ani), tehnician liber de contract. Fost jucător important al alb-violeților, Schumacher e dorit insistent de Primărie. Din informațiile Gazetei Sporturilor, fostul antrenor al Academiei Rapid ar urma să o preia pe Campionii FC Argeș.

Schumacher nu are în CV nicio echipă de Liga 1

Schumacher ar urma să conducă echipa alături de „secundul” Răzvan Prepeliță. Cel care în ultimele etape a jucat rolul „principalului” la Pitești. Schumacher le-a mai antrenat pe Girom Albota, Juventus București, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM Pitești, Petrolul 52, Academia Rapid și Atletic Bradu, iar acum se pregătește de prima experiență la nivelul Ligii 1. Așadar, iată, fără experiență la nivel înalt, Șumi are mari șanse să priemască pe mână o echipă cu nume.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pancu a preluat-o pe Poli Iași după ce a plecat de la FC Rapid 1923

De altfel, nu este primul antrenor dat afară de oficialii actualei FC Rapid 1923 care găsește angajament în primul eșalon. Reamintim că Daniel Pancu, la scurt timp după ce a fost pus pe liber de Angelescu și Nicolescu a preluat-o pe Poli Iași. Echipă cu care a reușit, printre altele, s-o calce în picoare pe fcsb cu 5-2. Rămâne să vedem dacă tatonările cu Schumacher se vor concretiza și dacă acesta va putea salva Campionii de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit înainte de CS Mioveni - Rapid din Cupa României