Danut LupuExtra-Sport

VIDEO 🎥 Lupu, amintiri din detenție: „Am vrut să mă otrăvesc!” ❎

Cu ceva ani înainte să ajungă la Rapid, Dănuț Lupu a făcut 2,5 luni de închisoare în Grecia. O perioadă în care a suferit intens și pe care chiar el o povestește, în amănunt, în video-ul de mai jos. Acesta șochează cel mai mult când spune că a fost la un pas să-și piardă viața în acea perioadă, după ce a luat un pumn de pastile pentru a se otrăvi. Lupu se consideră nevinovat și prezintă episodul evenimentelor de atunci așa cum pretinde că le-a trăit. Este, într-adevăr, un alt mare moment de cotitură din viața sa!

Reacțiile fostului mare mijlocaș rapidist

„Spuneau că eu ascundeam obiectele în casă pe care le fura nu știu ce bandă… Că eram capul mafiei române din Grecia… Păi atunci de ce nu au arătat ce au găsit la mine? Mi-au reproșat un calculator pe care i-l cumpărasem pentru fiica mea. Două haine de blană ale soției, o geacă de piele a mea și una a soției. De asta m-au băgat pe mine la pușcărie… Am luat un pumn de pastile, am vrut să mă otrăvesc acolo. Am stat o săptămână pe oxigen. M-au săltat când coborâsem din casă, să mă duc să-mi iau țigări. Eu stăteam într-un cartier gen Pipera, totul era acolo supravegheat… Cum ar fi putut cineva aduce la mine bunuri? Să fim serioși… „, a declarat Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu, închis în contul unei… răzbunări?!

„Vasile Ianul, conducătorul lui Dinamo, a luat 800.000 dolari, pe lângă cei 1.2 milioane dolari pe care le-a luat clubul pentru transferul meu. Dar eu nu voiam în Grecia, mi-aș fi dorit să merg cu Mircea Lucescu la Pisa. Consider că dacă făceam această mutare, cariera mea arăta cu totul altfel. Practic arestarea mea a fost o răzbunare pentru Vasile Ianul, dar și din cauza banilor. Nu m-au plătit. Pentru cele șase luni am luat doar banii din salariu, care erau cam 4000 dolari pe lună, atât. Nu mi-au dat tot contractul, cum era normal. După două luni jumate m-au eliberat”, a încheiat Dănuț Lupu.

VIDEO cu declarațiile lui Dănuț Lupu de la „Prietenii lui Ovidiu”

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.