Rapid

Tot mai aproape! Răzvan Raț, noul președinte de la FC Rapid 1923?

Victor Angelescu, finanțatorul clubului, intenționează să-l aducă pe Raț într-o funcție de conducere, după ce, anterior, Daniel Niculae și Ionel Dănciulescu au refuzat un post similar. Raț, fost jucător al giuleștenilor, spune că a reluat discuțiile cu Angelescu, însă fostul internațional cere anumite garanții înainte de a accepta oferta. Inițial, Răzvan Raț era dorit, se pare, pentru postul de director sportiv. Acum se ia însă în calcul aducerea sa pentru o poziție și mai importantă. Anume cea de președinte. Rămâneți pe 1923.ro și vă vom ține la curent!

Ce a declarat Răzvan Raț despre o posibilă venire la FC Rapid 1923

„Am pierdut puțin contactul, între timp l-am reluat. Discutăm, vom vedea. Nu știu cum se va termina povestea asta, dar, la momentul ăsta, am reluat legăturile, pentru că le pierdusem puțin. Da, sunt șanse, pentru că sunt omul care aș vrea să încep o carieră în sensul ăsta, să ajut Rapidul, dar numai în anumite condiții.”

„Le discut împreună cu Victor Angelescu, nu cred că-și are rostul să le spun la televizor, dar sunt lucruri care trebuie puse la punct la Rapid. Eu cred că se pot face. Vom vedea cum se vor finaliza discuțiile mele cu Rapid”, a declarat Raț, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.