Răzvan Raț, despre posibilitatea de a veni la FC Rapid 1923

prosport rapid raț
Rapid celebrează câştigarea Cupei în 2002, inclusiv Raț

Răzvan Raț a vorbit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net după ce acționarul majoritar al FC Rapid 1923 a declarat că îl dorește pe fostul fotbalist în funcția de director sportiv. Răzvan Raț confirmă discuțiile avute cu patronul Victor Angelescu, însă rămâne rezervat în a da un răspuns definitiv.

”Este adevărat,  am avut o discuție cu cei din conducerea Rapidului, dar deocamdată nu este nimic concret, aștept și eu să văd ce se va întâmpla.”, a declarat Răzvan Raț, pentru realitateasportiva.net.

Răzvan Raț a vorbit despre șansele de promovare ale FC Rapid 1923

Fostul mare internațional român a vorbit și despre șansele Rapidului la promovare din acest sezon. Nu pot să am o părere deocamdată, nu pot să spun acum că au 30, 50-70% șanse să promoveze sau că vor termina pe locul 1, 2 sau 3. Rămâne de văzut cum va fi noul sezon, este abia începutul.”, a declarat Raț pentru Realitatea Sportivă.

În încheiere Răzvan Raț, care a evoluat pentru “giuleșteni” în perioada 1998-2003, a avut și un mesaj pentru fanii Rapidului. “Nu pot decât să le transmit să-și încurajeze favoriții, să fie aproape de echipă și totul va fi bine.”, a adăugat fostul fundaș.

Răzvan a câștigat două titluri alături de Rapid, în 1999 și 2003. Cu toate că în 1999 nu a jucat decât câteva partide

CITEȘTE ȘI  IMPORTANT | Alex Ioniță II și-a aflat suspendarea pentru dopaj