Adrian Bălan, debut superb la FC Rapid 1923: pasă de gol și gol!

Adrian Balan

Adrian Bălan a venit recent la FC Rapid 1923, dar Adrian Iencsi s-a bazat pe el încă din primul meci, cu Concordia Chiajna (4-2). Atacantul a și reușit să marcheze, ultimul gol al partidei, și le-a adus giuleștenilor încă trei puncte în Liga 2. A declarat la finalul meciului că speră să o țină în aceeași ”notă” și să fie un om decisiv pentru FC Rapid 1923, în acest sezon în care se dorește promovarea.

Adrian Bălan: ”Cel mai important e că echipa a câștigat” 

Adrian Bălan a afirmat că s-a integrat destul de repede în echipă, chiar dacă a avut la dispoziție doar câteva antrenamente. A legat relații de joc cu noii săi colegi și așteaptă cu nerăbdare următoarele confruntări din campionat, când speră ca randamentul său să crească și mai mult.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cel mai important e că echipa a câștigat. Am vorbit după meci cu băieții și am spus că nu contează cine marchează, contează ca echipa să câștige fiecare meci, fiecare punct și să promovăm. Acesta este obiectivul echipei. Cred că a contat că am arătat dăruire, am arătat spirit de sacrificiu și ne-am bătut pentru fiecare balon. Am crezut în noi și cred că am câștigat meritat. Am arătat foarte multă dorință și putere. Am tras din toată inima toți jucătorii.

Am venit de o săptămână. Ne-am cunoscut destul de bine, suntem un grup foarte bun, suntem un grup unit. Sper să ne bucurăm la final și să promovăm. Sper să îmi ajut echipa, pentru mine nu contează dacă dau gol sau pasă de gol. Să câștigăm și cred că dacă se întâmplă asta, înseamnă că îi ajut”, a declarat Adrian Bălan după meci, la microfonul DigiSport.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

Sursa: liga2.prosport.ro

Foto: mediafax.ro