Istorie

Confruntare fabuloasă între Viorel Hizo și un fost „bomber” din Giulești

Robert Niță (43 de ani), fost atacant la Rapid, a dezvăluit momentul în care a fost prins pe contre-pied de antrenorul Viorel Hizo. Cei doi au colaborat la trupa din Giulești, iar Niță, un jucător cu personalitate, a răbufnit când „Dulăul” l-a înlocuit într-un meci contra Universității Craiova, pe stadionul Giulești. Niță susține că avusese un randament bun până în momentul schimbării, dar nu și-a putut reprima impulsul de a înjura printre dinți când a fost trimis pe bancă.

Robert Niță: „L-am înjurat o dată pe Viorel Hizo”. Ce a urmat

„L-am înjurat o dată pe Viorel Hizo și o dată pe Marin Barbu. Nu chiar în față, că un pic de respect și de bun simț aveam, dar uiți de lucrurile astea. La un meci cu Universitatea Craiova, în Giulești, am jucat titular, am avut vreo două ocazii de gol și în a doua repriză mă scoate. Mă uit la centrul terenului, văd că trebuie să intre un coleg atacant, a ridicat și plăcuța cu numărul 13, mergând așa am înjurat, dar nu în gura mare, nu expresiv.”

„Am ieșit, am dat mâna cu el, dar îmi venea să îi dau una, zic: «Bă, ăsta iar mă scoate!». Ca jucător, când ești «trompetă», simți. La fel, simți și când joci bine. Te simți nedreptățit când te scoate. Și l-am înjurat pe Hizo, toate bune și frumoase, am mers la Pro Rapid, am cinat acolo. A doua zi, dimineață, ne ducem la antrenament și vine Rada și îmi zice «Du-te până în cameră la Hizo că vrea să vorbească cu tine». Eu mă gândeam că îmi zice să nu fiu supărat că m-a schimbat, că am jucat bine”, și-a început povestireaRobert Niță, pentru ProSport.

Niță a crezut că Hizo glumește când a început să-l certe, la Pro Rapid

Hizo (73 de ani), unul dintre cei mai severi antrenori din fotbalul românesc, l-a pus pe coji de nucă pe elevul său. Niță avea replica pregătită, dar a ieșit cu greu din disputa cu fostul portar.

„Intru în cameră: «Stai, mă, jos acolo!». M-am așezat acolo, zice: «Bă, nesimțitule, ție nu ți-e rușine?». Mă uit la el: «Hai, nea Vio, lasă-mă cu glumele astea!». Îl întreb ce s-a întâmplat și zice: «Bă, nesimțitule, m-au sunat ăia de la Pro TV. Nu ți-e rușine să mă înjuri?». «Cine te-a înjurat, nea Vio?!».”

„«Bă, vrei să-l sun să îmi trimită înregistrarea?». Zic: «Bre, nea Vio, am înjurat că eram nemulțumit că nu am dat gol. Cum să te înjur pe matale?». M-a făcut să cred că a crezut și a lăsat-o așa. I-am zis «Îmi cer scuze dacă ai înțeles așa, dar nu era pentru matale. Am zis-o că știi că eu sunt nebun și îmi doresc să dau gol»”, a povestit Robert Niță, pentru sursa citată.

Fost jucător la Rapid între 2000 și 2004, fotbalistul născut în București a marcat 19 goluri în 79 de partide pentru giuleșteni. Robert Niță a câștigat cu Rapid titlul (2002-2003), Cupa (2001-2002) și Supercupa României (2002, 2003).

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.