BREAKING NEWS | Imagini fierbinți din Giulești! Anunțul CNI

Giulesti!

Compania Națională de Investiții a postat în urmă cu numai câteva minute imagini noi de pe stadionul Giulești. Acestea au fost realizate pe 19 octombrie 2020 și arată, clar, cât de mult avansează lucrările. Pe lângă acestea, CNI a oferit și un comunicat. Din acesta reiese și mai clar care este stadiul în timp real al lucrărilor, dar și care sunt planurile pentru următoarea perioadă. Cu alte cuvinte, iată ce spune Compania Națională de Investiții!

Anunț al Companiei Naționale de Investiții despre noul Giulești

Vești bune la început de săptămână! Vă prezentăm noi imagini cu arena din Giulești. Unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior. A fost finalizată structura metalică a acoperișului de la cele două peluze și de la tribuna a doua. Iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Imagini cu noul stadion

Mai jos aveți toate imaginile pe care CNI le-a prezentat. Noul stadion Giulești arată tot mai bine. Noi abia așteptăm să îl vedem în „acțiune”, iar bănuiala noastră este că și voi sunteți de acord cu dorința noastră. Ce frumos ar fi să-l avem gata, așa cum s-a spus, până la finalul lui martie 2021! La un pic mai mult de doi ani după ce a fost demolat vechiul templu giuleștean.

CITEȘTE ȘI  Noi credem în renașterea lui Alex Ioniță II la Rapid!