FOTO | Sublim! Galeria alături de Rapid și la bine, dar mai ales la greu!

Rapid 1

Pagina oficială de Facebook a FC Rapid 1923 a oferit o serie de patru fotografii cu suporterii rapidiști care datează din 1986. Adică de acum 34 de ani! Într-un an în care fotbalul românesc a obținut un succes rușinos, exclusiv datorită puterii, rapidiștii au continuat să facă ce știau mai bine. Anume să iubească Rapidul! Cu toate că cele patru imagini sunt de la meciuri pierdute, fără excepție, acestea nu au cum să nu stârnească emoție.

Rapid, în liga a doua cu 50.000 în tribune

De aceea le împărtășim pe toate cu voi, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm și să le distribuiți, ca să ajungă la cât mai multă lume. Rapid a însemnat întotdeauna pasiune și iubire, indiferent de rezultat! Indiferent de liga în care a jucat și indiferent poziția în clasament. Nu uitați, tocmai asta a fost special mereu la Rapid! O echipă care putea aduce 50.000 oameni în tribune la un meci de liga a doua!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Răbdarea e cheia!

Vremurile s-au schimbat, interesul oamenilor pentru sport este știrbit. E logic, până la urmă, acum 34 ani nu aveai multe opțiuni prin care să-ți filtrezi timpul liber. Prin care să își exerciți pasiunea pentru ceva. Acum e diferit. Însă când va fi gata stadionul, cele 14.000 locuri, dacă s-ar umple meci de meci, fiți siguri că vor transforma echipa din nou într-o forță. Indiferent de liga în care va juca. Să avem răbdare. Nimic nu se face peste noapte!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"