La 10 ani de la Rapid – steaua 5-1, Bornescu regretă că scorul nu a fost mai mare

Mircea Bornescu
Mircea Bornescu

Mircea Bornescu, titularul din poarta Rapidului în meciul din aprilie 2010, 5-1 cu steaua, îşi aduce aminte de acea partidă cu zâmbetul pe buze. Dar şi cu un mic regret – că diferenţa de pe tabelă nu a fost mai mare! Fostul goalkeeper a rememorat meciul, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport.

„Incredibil cum a trecut timpul. A fost un meci care va rămâne în istorie. Atât prin prisma rezultatul, cât şi prin prisma atmosferei care a fost pe stadion”, a spus Bornescu, care a afirmat că un mare merit pentru acea victorie i se datorează antrenorului de atunci, Ioan Andone: „Toată săptămâna Andone a lucrat la psihicul nostru, ne-a pregătit pentru acel meci. A fost ca o finală pentru noi, am fost foarte montaţi, foarte bine pregătiţi şi asta s-a văzut pe teren”.

Mircea Bornescu crede că tabela putea arăta diferență mai mare

Ocaziile giuleştenilor au continuat şi în actul secund, dar au reuşit să mai înscrie o singură dată, prin Helder.

„Credeam, simţeam că o să câştigăm, însă nu credeam că o să câştigăm la diferenţa asta de scor. A fost o diferenţă mare, dar putea fi şi mai mare şi a fost o diferenţă reală.  Bazată pe un joc foarte bun al nostru. Nu a fost o întâmplare, am ratat foarte multe ocazii. Regret un pic că nu a fost diferenţa mai mare, pentru că am avut multe ocazii, însă a fost un meci senzaţional din punctul meu de vedere”, a mai spus Mircea Bornescu.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Patru meciuri. Patru victorii. 13-3 golaveraj: Mihai Iosif