Un fost jucător de la Rapid, memorabil: „Dacă nu venea domnul Vamă, luam titlul”

DINU GHEORGHE Vamă dinamo
DINU GHEORGH Vamă e dat afara din cauza lui Dinamo

Mircea Bornescu, fostul portar de la U Craiova sau Rapid dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete din cariera sa. Mircea Bornescu a rememorat perioada petrecută la Rapid, mărturisind că putea lua titlul cu giuleştenii, în sezonul 2010-2011: „Dacă nu venea domnul Dinu Vamă atunci, în perioada aia, noi câştigam campionatul”Pentru mai multe declarații ale fostului goalkeeper de la Rapid, puteți accesa acest link. Întrucât interviul este video și este, evident, unul de colecție.

Adi Iencsi l-a contestat pe Dinu Vamă

Mircea Bornescu face referire la sezonul în care Rapid a fost antrenată de Marius Șumudică. Nu este primul fotbalist rapidist care transmite săgeți către conducere în acea perioadă. Recent și Adrian Iencsi a sugerat că Dinu Vamă ar fi fost omul care i-a grăbit retragerea de la Rapid. Nu și din fotbal, pentru că fostul mare fundaș a mai continuat să joace ulterior la Concordia Chiajna și FCM Târgu Mureș. Bornescu a jucat la Rapid în două rânduri. Prima dată între 2009 și 2011, pentru a reveni în sezonul 2014-2015.

59 meciuri oficiale a jucat Mircea Bornescu pentru Rapid

Rapid a terminat sezonul 2010-2011 pe locul 4, în spatele celor de la Oțelul Galați, ACS Poli Timișoara și FC Vaslui. A fost prima calificare în Europa după o pauză de doi ani