Dan Alexa, avertisment ferm: „Jucăm cel mai important meci de până acum”

alexa
Dan Alexa a obtinut o victorie buna

Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Rapid 1923, a vorbit într-o conferință de presă înaintea meciului cu Campionii FC Argeș. Acesta și-a spus părerea tranșant, în sensul că jucătorii săi nu mai au decât o singură variantă. Dacă vor să sărbătorească la începutul lunii august. Anume victoria în fața piteștenilor. Pe care în campionat au reușit să îi învingă odată cu 2-0. Chiar la ei acasă!

Ce a declarat Dan Alexa

„Vom juca cel mai important meci de până acum pentru că este obligatoriu să câştigăm. FC Argeş a pierdut doar un joc sub comanda lui Ionuţ Badea, dacă nu mă înşel, aşa că este o echipă care ne poate pune probleme. Însă nu avem decât varianta victoriei. Am arătat spirit la Ploieşti, pentru că a fost un meci special şi am reuşit să ieşim bine din el.”
„Trebuie să abordăm meciul cu foarte multă încredere, personalitate şi curaj pentru că sunt trei puncte vitale. Îmi doresc să jucăm ca în ultimele 30 de minute de la Ploieşti. Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că au valoare şi pot să câştige. Sper ca mâine să reuşim să înscriem, pentru că aceasta este principala noastră problemă. Deşi ne creăm ocazii, ne lipseşte ceva, dar poate că mâine vom reuşi să marcăm”, a declarat Dan Alexa.
CITEȘTE ȘI  Angelescu: "Suntem in discutii cu jucatori din strainatate"