Experiență nouă pentru Andrei Ciolacu. Atacantul rapidist va juca în Italia

Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu a semnat până în luna mai cu Avezzano Calcio, echipă din Serie D. Atacantul crescut și promovat de Rapid este la a patra experiență în străinătate după cele pe care le-a avut în Polonia, Singapore și Georgia. În ultimele luni, Andrei s-a ocupat de pregătirea formației de U16 de la FC Rapid 1923, alături de care a obținut rezultate excelente. Cu toate că a semnat contractul de mai multe zile, Ciolacu a așteptat să primească actele necesare pentru dreptul de joc de la federația georgiană.

Cine este Avezzano

De aceea, atacantul este bun de joc pentru Avezzano încă din această etapă. Echipa italiană joacă duminică, contra celor de la Jesina, în deplasare. Echipa din Italia este cunoscută sub numele de „Lupii Verzi”. Cel mai important jucător care a evoluat pentru Avezzano în întreaga istorie este Giuseppe Pancaro. Fundaș italian care are un palmares de invidiat: 10 trofee cucerite cu AC Torino, Lazio Roma și AC Milan. În plus, acesta are și 19 selecții în naționala Italiei.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CV Andrei Ciolacu

În ceea ce-l privește pe Andrei Ciolacu, trebuie spus că acesta a jucat pentru Rapid în peste 60 de partide oficiale, în prima ligă, Cupa României, Cupa Ligii României, Liga Europa și liga a doua. De asemenea, Avezzano este al nouălea club din cariera lui Ciolacu. După Rapid, Otopeni, Slask Wroclaw, ASA Târgu Mureș, FC Warriors, Juventus Colentina, Metaloglobus și Tskhinvali.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!