VIDEO | 1923.ro – Lazio 2-2. Egalul care amână deznodământul

1923.ro 1
1923.ro 1

La Victory Cup, amintirile pe care 1923.ro le are cu Lazio sunt împărțite. După 10-0 și 4-3 în sezonul regular, cu un gol senzațional marcat de Adi Badea, echipa noastră a fost învinsă în prima etapă de play-off, 1-2. Așa s-a strâns lupta. Băieții s-au mobilizat însă exemplar și au bătut pe urmă tot. Returul cu Lazio era, cumva, o formalitate. Pentru că promovarea părea antamată, indiferent de rezultat. Totuși, cu încă trei puncte în buzunar, matematica spunea că 1923.ro merge sigur în liga a 2-a de la Victory Cup. Bașca se ducea la opt puncte peste Lazio, locul 2 și nici pentru titlu bătaia nu mai părea să fie colosală.

Anton Oprea a apărat o lovitură de pedeapsă

Avem totuși destule absențe. Sunt însă și reveniri, iar meciul începe, cumva, precaut. De ambele părți. Dar mai ales din partea adversarilor! Cu toate astea, după o fază ciudată, Smărăndoiu deviază în poarta lui Oprea și, nesperat, Lazio preia conducerea. Trebuie să ne mobilizăm. Atacurile curg. Anghelina îi enervează pe ai noștri prin metodele de deposedare. Atât de tare își iese Smărăndoiu din pepeni că prinde un șut marcă înregistrată și portarul Mușuroi nu poate decât să arunce mingea spre centrul terenului. 1-1, e bine! Anton apără o lovitură de pedeapsă, iar Bagrin marchează printr-o deviere superbă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Promovarea este aproape garantată pentru 1923.ro!

Așa, la pauză, se intră cu 2-1 pentru ai noștri și, tehnic vorbind, este exact ce ne trebuie. E nevoie să speculăm. Din păcate, adversarii egalează după pauză. 2-2 nu e rău, dar nu e neapărat ce ne-am dori. Atacăm, căutăm soluții, dar oponenții sunt pragmatici. Știu că un egal e mai bun decât nimic pentru că promovarea ar fi, și în cazul lor, aproape o formalitate. Se termină. Așa! Primul egal al sezonului și 11 puncte față de locul 3, după ce Pădurarii DT II o înving pe Los Patrones. Cu patru etape înainte de final, doar un cutremur mai poate schimba ceva. Inclusiv față de locul 2. De care continuă să ne despartă cinci puncte. Suficiente! Suntem o forță! Mai jos aveți un video cu meciul integral.