Rapid

Ipoteză șoc! Dani Coman către Ioniță II: „Dacă nu te potolești, îți distrug cariera!”

Daniel Pancu visează să promoveze la pas cu FC Rapid 1923, iar pentru acest lucru l-a cerut insistent pe Alexandru Ioniță II. Giuleștenii s-au înțeles cu CFR, mijlocașul trebuia să plece în cantonamentul din Antalya. Dar el a fost oprit în ultimul moment de Astra Giurgiu. Echipă care deține procente din jucător! ProSport a aflat că cel care a stopat mutarea este nimeni altul decât președintele giurgiuvenilor, Dani Coman.

Ioniță II ar fi fost amenințat incredibil de Coman, președintele Astrei

Mai mult, sursele ProSport susțin că Ioniță a fost chiar amenințat de Coman că îi va distruge cariera dacă va accepta să meargă la FC Rapid 1923. ”Ascultă-mă bine! Dacă nu te potolești cu transferul la Rapid am să îți distrug cariera!”, i-ar fi spus Coman lui Ioniță. Ipoteza pare una fantasmagorică, doar că este clar, ceva blochează transferul lui Alex la echipa care joacă în Regie.

Concluziile ProSport

În ciuda trecutului său vișiniu – căpitan de echipă și convocat sub tricolor în perioada Rapid – Dani Coman amenință că îi distruge cariera lui Alex Ioniță dacă acesta va continua să insiste să se transfere la FC Rapid 1923. Astfel, tentativa vișiniilor de a relansa cariera lui Ioniță poate fi zădărnicită chiar de cineva care, la nivel declarativ, se poziționează ca un mare susținător al giuleștenilor, scrie ProSport.

Vă ținem la curent cu desfășurarea lucrurilor!

Momentan, deznodământul nu se cunoaște. Șansele „Bulgarului” de a mai juca în liga a doua pentru echipa rapidistă par infime. Numai că nu se știe, exact, ce planuri are nici Astra Giurgiu. Mai ales că, cel puțin pentru moment, nu a arătat o intenție serioasă de a-i da o șansă să revină ca titular, la echipa care se află acum pe locul secund. Și pe care, în 2016, a ajutat-o să cucerească primul și unicul titlu din istorie. Rămâneți pe 1923.ro pentru informații suplimentare!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.