Fotbal internațional

Sânge vişiniu în elita de la Paris. În aceeaşi „oală” cu Barcelona, PSG şi Benfica

Între 11 şi 13 mai, la Paris, se consumă un turneu de juniori extrem de interesat. La care vor lua parte echipe de copii ale mai multor cluburi imense din Europa. Ca să dăm doar câteva nume, Barcelona, PSG, Benfica, Leicester, Sporting, FC Porto, Marseille sau Bordeaux au răspuns prezent. Printre ele găsim şi grupa 2009 a celor de la Pro Sport Bucureşti. Cea care este pregătită de Andrei Anghel Constantinescu. Unul dintre oamenii cheie în ceea ce priveşte existenţa AFC Rapid. Antrenorul care a preluat în 2017 banca tehnică de la Mihai Iosif şi care ulterior i-a predat-o lui Robert Georgescu a decis să crească viitori campioni. De la cea mai fragedă vârstă.

Andrei Constantinescu antrenează la Pro Sport din august 2018

După ce a lucrat o perioadă la Concordia Chiajna cu juniorii pe care i-a avut la Locomotiva Bucureşti, a decis să se mute, în august 2018, la Pro Sport. Una dintre cele mai cunoscute academii din Bucureşti. Treaba pe care o face aici este una excelentă, iar cireaşa de pe tort va fi, anul acesta, participarea la turneul despre care tocmai am scris. Sigur, este posibil să joace cu doar câteva dintre echipele pomenite mai sus. Chiar şi aşa însă, alăturarea numelui academiei de cele ale unora dintre cele mai mari cluburi ale istoriei, nu poate aduce decât un plus în CV-ul oricui. Indiferent dacă vorbim despre Andrei sau despre puştii săi de 9 ani. Important este că vom avea sânge vişiniu în elita Europei, la LAR Cup!

Din Giuleşti la Paris şi înapoi în… Berceni!

Până să mergem la Paris, trebuie spus că Andrei Anghel Constantinescu are o relaţie specială cu doi dintre jucătorii de la Carmen care au învins csa steaua cu 1-0. Este vorba despre Narcis Ioniţă, fostul căpitan al AFC Rapid, în prezent om de bază a echipei din Berceni, dar şi golgheterul acesteia, Roussel Kana. Atacant camerunez pe care la începutul lui 2018 chiar Andrei Anghel Constantinescu l-a luat de pe aeroport.

Roussel Kana Rapid
Roussel Kana (dreapta) a câştigat Cupa Camerunului! El şi Noel joacă acum la Carmen, după ce au fost la AFC Rapid

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.