EXCLUSIV / Robert Georgescu nu mai este antrenor. Portretul lui Mihai Raicu

Mihai Raicu
Mihai Raicu, al cincilea de pe rândul de sus, de la stânga la dreapta

Robert Georgescu, omul care a antrenat timp de un an AFC Rapid nu mai ocupă postul de antrenor la echipa de lângă Podul Grant. Unul dintre oamenii datorită căruia echipa a rezistat în turul acestui sezon. Chiar şi în momentele în care retragerea din campionat părea iminentă! Acum nu s-a mai înţeles cu clubul pentru a continua munca într-o situaţie oricum extrem de dificilă. Mai ales că lotul de jucători s-a schimbat complet faţă de ce s-a întâmplat în turul acestui dificil sezon.

Robert Georgescu şi Mihai Raicu, antrenorii-jucători

În locul său, se pare, de formaţie se va ocupa Mihai Raicu. Antrenorul de 41 de ani al grupei pe care AFC Rapid a adus-o de la Viitorul Bucureşti. Interesant este că, aşa cum v-am spus deja, Raicu s-a legitimat şi ca jucător. Mai mult, cu Romprim a evoluat la mijloc toate cele 90 de minute. De altfel şi Robert Georgescu a evoluat în câteva partide din tur pentru că vişiniii pur şi simplu nu aveau suficient de mulţi jucători. Iar el nu a dezamăgit deloc nici măcar în meciul cu steaua. Sau mai ales în meciul cu steaua! Când a intrat în repriza a doua în locul lui Costi Berechet, care a cerut schimbare din cauza unor probleme medicale.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Robert Georgescu
Robert Georgescu

Coleg de generaţie cu Raţ, Bratu sau Voicu

Revenind la Mihai Raicu, trebuie spus că acesta are un CV extrem de interesant. Acesta a făcut parte din echipa de tineret a Rapidului pe care Ionuţ Chirilă a purtat-o în 1999 spre titlul de campionă naţională, aşa cum se poate vedea în fotografia de mai sus. Raicu a fost coleg de generaţie cu Florin Bratu, Răzvan Raţ sau Ionuţ Voicu. Oameni care au cucerit cu Rapid titlul în 2003. Ultimii doi au chiar în palmares şi campionatul din 1999, cu toate că atunci aportul lor a fost mai mic, comparativ cu cel de peste patru ani.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Nu se poate așa ceva! Rapid riscă DEPUNCTAREA!

LĂSAȚI UN MESAJ