Diverse

SPECIAL / Roussel Kana rupe norii la Carmen. Pariu inedit pe 40 de goluri!

Undeva, la începutul lui 2018, Roussel Kana, un atacant camerunez cu ceva CV la purtător a fost adus în Giuleşti de antrenorul de atunci al AFC Rapid, Andrei Anghel Constantinescu. Acesta a fost luat direct de pe aeroport, acolo unde a mers alături de prietenul camerunez al atacantului, Noel Fongang. Cel care deja juca pe postul de fundaş dreapta în Giuleşti. Kana a avut ceva probleme de acomodare, dar a devenit, încet-încet, titular de bază în echipa care deja începuse să scârţâie din cauza condiţiilor precare în care se afla. Cu toate acestea a dat cinci goluri. Faza tare este că Roussel le-a dat pe toate în acelaşi meci!

Roussel Kana a dat cinci goluri într-un meci pentru Rapid

Într-o victorie de pomină cu Romprim, scor 8-4! Treptat, alături de alţi grei, în special căpitanul Narcis Ioniţă, a ales exilul la Carmen. Club care, de bine de rău, le-a oferit condiţii minime pentru a putea juca fotbal. Mutarea a fost una câştigătoare pentru carierele lor, iar Ioniţă şi Kana sunt oameni de bază în primul unsprezece alături de Gabby Batchabi. Alt fotbalist de origine cameruneză ce a jucat la AFC Rapid sezonul trecut. Cum subiectul este Kana, revenim pe traiectoria materialului. Asta datorită reuşitei recente a atacantului: un poker împotriva lui Bucharest United în sferturile Cuperi României, faza pe Bucureşti!

16 goluri în acest sezon!

Cu alte cuvinte, omul a marcat toate golurile echipei sale într-o victorie convingătoare cu 4-1! În total, Kana a marcat 16 goluri oficiale pentru Carmen în acest sezon. Totuşi, mai are de muncă până la finalul sezonului pentru a atinge 40. Nu de alta, dar ăsta este pariul pe care l-a făcut cu fostul său antrenor, Andrei Anghel Constantinescu! Miza? Trei flotări în mijlocul străzii! Sigur, ceva copilăresc şi amuzant. Dar în spatele acestei idei stă o prietenie frumoasă, dar şi dorinţa de a deveni din ce în ce mai bun. Sperăm să îl vedemă cât mai sus pe Roussel Kana în fotbalul românesc!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.