Fotbal internațional

VIDEO / Florin Andone a turat motoarele! Premier League e la picioarele lui

ProSport expune forma de zile mari pe care atacantul României o traversează. Florin Andone începe să-i câştige încrederea lui Chris Hughton, care nu l-a introdus titular în meciul din ultima etapă dintre Brighton şi Crystal Palace. Totuşi, românul a fost introdus pe parcursul primei reprize şi a marcat superb. În minutul 35, Andone l-a înlocuit pe Murray. Într-un moment în care echipa sa evolua în 10 oameni, după eliminarea lui Duffy. Iar românul şi-a răsplătit antrenorul pentru decizia luată, scrie ProSport.

ProSport amintește că Andone are două goluri în două etape

Fostul jucător al lui Deporivo La Coruna a scăpat pe contraatac cu doi adversari lângă el, a accelerat până în interiorul careului advers. Unde şi-a întors unul dintre adversari şi a înscris cu un şut la colţul lung pentru 3-0, mai punceată ProSport. A fost o reușită venită în al patrulea minut de prelungiri al primei reprize! A fost al doilea gol al lui Andone, în Premier League, după cel marcat în etapa trecută împotriva Huddersfield, încheie ProSport. De remarcat este că, încet, dar siigur, Florin Andone cucerește și Premier League. După ce a avut două sezoane decente la fosta Super Depor.

Florin Andone, cu numărul 10 pe tricou

Brighton nu este un nume cu o încărcătură istorică la fel de mare. Mai ales dacă ne raportăm la ultimele decenii. Însă din punct de vedere valoric, am putea spune că pentru atacant chiar este un salt calitativ. Și un detaliu mult mai interesant este faptul că, la fel ca în Spania, atacantul poartă tot numărul 10. Practic un semn al valorii supreme pe care cei de la club i-o recunosc. Dincolo de vorbe, vă invităm să dați click pe linkul de mai jos pentru a vedea reușita fotbalistului pentru care decembrie 2018 se anunță o lună de referință a carierei!

VIDEO AICI cu golul lui Andone

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.