Florin Andone, gol important pe 1 decembrie. Nou început pentru atacant

ProSport dedică un articol special pentru atacantul ce și-a declarat simpatia pentru Rapid. Florin Andone a marcat primul gol pentru Brighton, în partida de sâmbătă, cu Huddersfield, din etapa a 14-a a campionatului englez. Atacantul român a lovit în minutul 69, când scorul era 1-1, notează ProSport.

ProSport notează că este primul meci ca titular pentru Florin Andone

Acesta a fost primul meci în care Andone a fost folosit titular la echipa engleză. A mai evoluat în trei partide, toate în Premier League,  dar fără să impresioneze, punctează ProSport. Managerul Hughton a avut încredere în el şi l-a trimis din primul minut într-o partidă cu o adversară din zona retrogradării. Atacantul a marcat cu 20 de minute înaintea finalului, după o centrare din flancul drept a lui March. S-a demarcat excelent în careu şi nu a iertat. L-a învins pe Lossl cu o lovitură de cap, pentru 2-1, acesta fiind şi scorul final, încheie ProSport.

Revenire spectaculoasă de Centenar

Cu alte cuvinte, fostul golgheter de la Deportivo La Coruna începe să prindă turație și în prima ligă a Angliei. Trebuie amintit că după transferul la Brighton, Florin Andone a avut probleme medicale timp de mai multe săptămâni. Vestea revenirii este una enormă și pentru echipa națională a României. În fix ziua Centenarului, 1 decembrie 1918.

LĂSAȚI UN MESAJ