Rapid

EXCLUSIV / Daniel Pancu învață de la cei mai buni! În vizită la un club imens

Lumea fotbalului românesc ia, încet-încet, pauză. Cu toate că și Daniel Pancu a terminat sezonul competițional nu se gândește încă la sărbătorile de iarnă. Asta pentru că noua carieră pe care a ales-o necesită mult de muncă. Cel puțin la fel de multă ca în vremea în care era jucător activ. O carieră pe care a încheiat-o recent, în condiții cu totul speciale. Cum numai pe Giulești se pot întâlni! Pancone face de patru ani deja școala de antrenori și mai are câțiva de parcurs până va obține toate licențele necesare. Numai că, între timp, fostul atacant legendar al Giuleștiului acumulează cunoștințe în paralel și de la cluburi de top din Europa.

Daniel Pancu merge să se școlească la FC Sevilla

Astfel, cu aproximativ zece zile înaintea Crăciunului, acesta va merge într-un stagiu în Andaluzia pentru a lua notițe de la FC Sevilla. De la tot ce presupune programul spaniolilor din acea perioadă, în măsura în care, bineînțeles, Pancone va primi acces. O mutare importantă gândită de Daniel Pancu pentru cariera sa. Dacă ne gândim că alb-roșiii sunt una dintre cele mai în formă echipe din Spania în acest moment. Andaluzii se află pe locul secund în clasament, în spatele gigantului FC Barcelona. Dar în fața altor coloși precum Atletico Madrid, dar, mai ales, Real Madrid. Trei echipe care au dominat fotbalul european în ultimele sezoane.

A ratat finala din urmă cu 12 ani

Daniel Pancu va studia metodele pe care FC Sevilla le aplică în construirea fundației tot mai solide din ultimii 15 ani. Cu toate că Sevilla nu a luat vreun titlu recent, este de remarcat că a cucerit patru trofee Europa League în ultimii 12 ani! Interesant este că Pancone era la Rapid în 2006, când o calificare, care a fost atât de aproape, în finala Europa League, le-ar fi adus adversar vișiniilor tocmai echipa din sudul Spaniei. Chiar și dacă s-ar fi întâmplat asta, Pancone nu ar fi putut evolua totuși. Pentru că el nu avea drept de joc în Europa. Întrucât evoluase în prima parte a sezonului pentru Beșiktaș.

Foto: Alex Paraschiv

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.