Diverse

Golgheterii lui Carmen au fost formaţi de AFC Rapid

Carmen Bucureşti, una dintre echipele care încearcă să oprească csa steaua să promoveze din liga a 4-a Bucureşti, şi-a prezentat golghterii. Interesant este că pe locul 1 este Roussel Kana, atacant care a jucat în sezonul trecut la AFC Rapid. Camerunezul a reuşit nu mai puţin de 23 de goluri în 16 meciuri!!! Mai mult, Kana a furnizat şi nouă pase de gol. Pe a treia treaptă a podiumului se află chiar fostul căpitan din Giuleşti, Narcis Ioniţă. Jucătorul de 19 ani a dat 10 goluri şi 11 pase decisive în 15 partide jucate. Astfel, cei doi au ajutat echipa să termine turul sezonului regulat pe locul 3, succes remarcabil în acest punct.

Batchabi, cele mai multe meciuri. A jucat şi el la AFC Rapid

De menţionat mai este că, spre deosebire de Kana, Ioniţă a jucat inclusiv fundaş dreapta în unele partide însă asta nu l-a împiedicat să fie un om de bază în ofensivă. Legat de meciurile jucate, trebuie menţionat că Gabby Batchabi, alt fost fotbalist al AFC Rapid, a bifat cele mai multe minute şi meciuri pentru Carmen în turul campionatului. Este vorba despre 18 partide. Ne dorim din suflet ca cei trei să reauşească, până la finalul stagiunii, să promoveze în faţa celor de la csa steaua. Suntem convinşi că toţi rapidiştii îi susţin!

Cei trei foşti rapidişti, cei mai importanţi de la Carmen

Cei trei mai sus amintiţi sunt şi pe podium în ceea ce priveşte cele mai multe pase de gol furnizate. Evident, Narcis Ioniţă şi Roussel Kana sunt pe primul şi respectiv locul 2. Batchabi are opt pase de gol şi încheie podiumul. Cu alte cuvinte, cei trei fotbalişti antrenaţi la începutul lui 2018 de Andrei Anghel Constantinescu sunt oamenii cheie în proiectul pe care Carmen l-a demarat în această stagiune. Narcis Ioniţă a fost cel mai bun marcator al lui AFC Rapid între 2016 şi 2018 cât a jucat la echipă, în timp ce fotbaliştii camerunezi a u jucat numai câteva partide la începutul lui 2018 lângă Podul Grant.

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.