Diverse

Cum a fost dat Marius Măldărăşanu afară de la Astra fără să piardă!

Marius Măldărăşanu (43 de ani) a fost îndepărtat de pe banca Astrei deşi nu a pierdut niciun meci în acest sezon. Înlocuit cu Gigi Mulţescu (66 de ani), de acum fostul antrenor al giurgiuvenilor a reacţionat pentru ProSport. Fostul fotbalist de la Rapid spune că nu a primit nicio explicaţie clară sau un motiv întemeiat pentru care a fost înlocuit. „Măldă” a spus de unde crede că s-a infiripat în mintea lui Ioan Niculae ideea reducerii „Smurdului” lângă Dunăre.

Marius Măldărăşanu, dezvăluiri pentru ProSport

„Am fost sunat la prânz şi mi s-a spus că nu voi mai fii antrenor. Atât! Mi s-a propus să fiu secund şi nu am acceptat. Sunt foarte liniştit, nu am ce să-mi reproşez. Astea sunt deciziile clubului, pot doar să-i mulţumesc lui Dani că a avut încredere în mine. Şi celorlalţi pentru că mi-au dat şansa să antrenez în Liga 1. Când se închide o uşă, o alta se deschide.”

Probleme cauzate de gazon în viziunea lui Măldărăşanu

„A fost programul foarte greu. Totul a plecat, cred eu, de la meciul de acasă cu Dunărea Călăraşi. Nu vreau să mă apăr, dar în momentul în care am avut teren bun, echipa a jucat fotbal. În momentul în care noi, acasă, după meciul cu steaua (n.r. – fcsb) – la meciul cu steaua terenul a fost foarte bun -, după care a apărut acea boală fungică, terenul a fost execrabil… Am ratat foarte mult în aceste etape. Meciul cu Voluntari a fost un meci slab, cel mai slab. Dacă marcam, puteam să câştigăm. Adversarul nu mai avea nimic de pierdut. Poate că n-am gestionat foarte bine această săptămână. Meciuri foarte grele, jucătorii tind să se relaxeze.”

Ce obiectiv are Astra

„Obiectivul nostru era play-off-ul! Eu, în vestiar de faţă cu toţi jucătorii, am spus că obiectivul e să terminăm în primele trei locuri! Eu cred în ei. Au plecat şapte jucători, alt stil de joc. Mă bucur că mi-am implementat stilul, am avut posesie în fiecare meci. Probabil s-a gândit că putem mult mai mult şi… Asta e. Ca în orice sport, apar şi fluctuaţii de formă”, a spus Măldărăşanu pentru ProSport.

Şapte etape a rezistat Măldărăşanu pe banca Astrei şi, deşi nu pierdut niciun meci, acesta a fost înlocuit! Astra a obţinut două victorii, una chiar cu fcsb în debutul stagiunii, şi cinci egaluri. Pretaţia fotbaliştilor de la meciul de ieri, 0-0 cu FC Voluntari, l-a nemulţumit pe Dani Coman, care a anunţat că vor fi luate măsuri.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.