Marius Măldărăşanu are secretul colaborării cu Denis Alibec: „Aşa eram şi eu!”

Marius Măldărăşanu
Marius Măldărăşanu antrenează Astra

Marius Măldărășanu, antrenorul Astrei Giurgiu, nu crede că va avea probleme din cauza comportamentului lui Denis Alibec. Măldărășanu are un debut bun pe banca Astrei. A remizat la Iași, scor 1-1, după ce în prima etapă a triumfat contra celor de la FCSB, scor 1-0. „După pauză au venit peste noi, au marcat rapid dintr-o fază fixă. Jocul nua fost nici în continuare cum voiam eu. Îmi felicit băieții că au alergat non-stop după victorie. Nu s-au mulțumit cu puțin. Cred că este un rezultat echitabil. Nu mi-am certat jucătorii. Le-am spus doar să fie mai atenți în fața porții. Am ridicat doar puțin totul„, a declarat Marius Măldărăşanu după dublul debut ca antrenor în Liga 1. Apoi, fostul mare mijlocaş al Rapidului a vorbit despre relaţia specială pe care speră să o aibă cu Denis Alibec.

Marius Măldărăşanu crede în Denis Alibec

„Dimineață chiar am vorbit cu Denis. I-am spus că nu vreau să îl iau în lot pentru că nu vreau o accidentare. Relația mea cu el nu are cum să fie altfel decât excelentă. Îl cunosc. Așa eram și eu, capricios, mă supăram când nu primeam mingea Felul lui de a fi, de a-și dori atât de mult, m-a făcut să îl bag. Scorul a făcut și să îl introduc pe teren. Nu are un nivel bun de pregătire. S-a antrenat singur și cu echipa a 2-a. Nu este pus la punct. Toate echipele au avut transferuri târzii și nivelul achizițiilor noi este scăzut. Obiectivul nostru este play-off-ul. Luăm tot pasul cu pas,să rămânem cu picioarele pe pământ. Azi am luat un punct pe un teren greu, unde nu mulți vor reuși asta”, a declarat antrenorul Astrei Giurgiu pentru Look TV, citat de gsp.ro.

Puteţi citi aici un interviu excepţional cu Marius Măldărăşanu, realizat în exclusivitate de 1923.ro: „Am fost norocul Rapidului!”

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...