Rapid

Primul derby din liga a 4-a: AFC Rapid – CS Victoria. Toate detaliile

AFC Rapid a început excelent noul sezon din liga a 4-a. Cu toate că reunirea s-a făcut greu, cu toate că nu a mai avut voie să evolueze sau să se antreneze pe Coresi, băieţii lui Robert Georgescu s-au mobilizat exemplar şi au câştigat primele partide cu 3-1 fiecare. Succese extrem de importante în economia obiectivului trasat în acest sezon. Chiar dacă de la echipă au plecat câţiva jucători importanţi precum Mateianu, Tănase sau Semudenge, revenirea lui Berechet pare să fie o mişcare extrem de inspirată. Având în vedere că atacantul crescut de Rapid a dat deja două goluri.

AFC Rapid – CS Victoria, sâmbătă, ora 17, Prefabricate, Berceni

Interesant este că, în acest moment, AFC Rapid este pe locul 3, la egalitate de puncte cu CS Victoria şi csa steaua. Toate au şase din şase, dar adversarele stau mai bine la golaveraj. Cu toate că este total irelevant cum arată clasamentul după numai două meciuri în vederea ierarhii finale, putem vorbi, momentan, despre un prim derby. Astfel, sâmbătă, 8 septembrie, AFC Rapid – CS Victoria se va juca pe stadionul Prefabricate din Berceni, zona Luica. Mai exact, intrarea Vrabiei. Practic, locul 1 va vizita locul 3, astfel încât este un meci ce merită urmărit de la faţa locului. Mai ales că intrarea este liberă!

Victoria, adversar modest sezonul trecut, imprevizibil acum

În sezonul trecut, CS Victoria era o echipă mult mai slab cotată. Atunci, AFC Rapid a câştigat cu 2-0 în tur, când unul dintre goluri a fost marcat de acelaşi Berechet. Din păcate însă, în retur, partida s-a pierdut cu 1-2. Cel ce a fost una dintre cele mai ruşinoase rezultate înregistrare în campania precedentă. În mod normal, şi acum, în ciuda clasamentului, AFC Rapid este echipa favorită. Mai ales că, în bună măsură, jucătorii au rămas cei de anul trecut şi coeziunea este una bună. Chiar foarte bună. E drept, antrenamentele s-au început târziu…

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.