Eliminarea Simonei Halep de la US Open, mană cerească pentru AFC Rapid!

Halep Cristofor Rapid Darren Cahill
Simona Halep, Andrei Cristofor de la AFC Rapid şi Roland Garros! Acum și-a luat rămas bun de la Darren Cahill

Ca români, nu avem cum să nu regretăm faptul că Simona Halep a fost eliminată din primul tur de la US Open. Dar ca susținători a ceea ce înseamnă Rapid, acest pas greșit s-a transformat în ceva frumos. AFC Rapid a câștigat al doilea meci la rând în debutul ligii a 4-a București. Se conturează astfel ca favorită la promovare. Mai ales că turarea motoarelor încă este în curs. Condusă de Real Crângași cu 1-0 la pauză, echipa din Giulești a avut o revenire de senzație în partea a doua și s-a impus cu 3-1. La fel ca și în prima etapă. Dar pentru a trece la subiect vorbim un pic de marcatori. Și îl evidențiem, în mod deosebit, pe cel care a marcat golul desprinderii.

Cristofor la primul gol pentru AFC Rapid

Așa cum am mai scris de atâtea ori, Andrei Cristofor este unul dintre factorii hotărâtori ai ascensiunii Simonei Halep pe locul 1 WTA. El fiind kinetoterapeutul ei de ceva ani. Iar în timpul liber, „Babi” joacă pentru AFC Rapid. Numai că dacă Simona tot câștigă, nu prea avea cum să fie prezent pentru el. Sigur, pentru cariera celor doi ar fi fost mult mai bine ca el să nu fie azi pe teren și să nu marcheze. Numai că destinul a făcut ca în etapa a doua să dea și primul gol pentru AFC Rapid. Om de bază și în sezonul trecut, Cristofor a avut 0 în dreptul golurilor marcate. Cu mențiunea că este fundaș de meserie. Practic, marcăm o premieră! Celalte goluri au fost marcate de puștiul Calița și de Costi Berechet. Omul care a marcat și etapa trecută.

Primul unsprezece

Încet, dar sigur, „Bere” se înscrie cu pretenții la titlul de golgheter al AFC Rapid în acest sezon. Dar și la cel de lider în vestiar, alături de alți grei precum Panait, Cristofor sau Stamate. În altă ordine de idei, vă prezentăm în continuare primul unsprezece al echipei antrenate de Robert Georgescu. Unul ce pare tot mai cimentat: Oprea – Pîrvescu, Popa (Mihalache), Panait, Cristofor – Stoica, Croitoru (An. Costache), Chirvase (Cosmescu) – Calița (Apostol), Brăileanu, Berechet. În meciul următor, AFC Rapid va juca cu Victoria, echipă care a câștigat, de asemenea, primele două meciuri din acest sezon.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required