AFC Rapid – Romprim 3-1. Răzbunarea lui Berechet

costi berechet
Costi Berechet

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Mai era puţin şi se împlinea un an. De la meciul Romprim – AFC Rapid 1-5. La numai câteva minute de la începutul său, Costi Berechet nici măcar nu poate urla de durere. Piciorul, pur şi simplu, i se ţine doar în piele. Verdict crunt, dublă fractură! Oamenii sufletişti ce i-au fost alături au ajutat ca vindecarea să fie rapidă şi completă. Numai că pe terenul de fotbal revenirea nu a fost uşoară. După ceva antrenamente cu Academia Rapid şi apoi Carmen Bucureşti, unde a jucat şi în două meciuri amicale, aţa l-a atras înapoi către Giuleşti. Mă rog, vorba vine, pentru că între Giuleşti şi AFC Rapid nu prea mai este mare legătură…

Costi Berechet s-a răzbunat pe teren

Dar Costi Berechet a rămas acelaşi băiat sufletist, care ştie să fie decisiv. După aproape un an, din nou în atac alături de Mihai Mihalache. Omul cu care, împreună, speria apărările adverse pe vremea când apăra tricoul echipei de juniori republicani ai Rapidului. Se întâmplat înainte de 1994. Cum a trecut timpul… Şi ca o ironie a sorţii, revenirea sa oficială pe teren s-a produs tocmai împotriva lui Romprim. Iar fotbalistul a fost decisiv, cu un gol şi o pasă de gol reuşite în a doua parte, după ce a intrat. AFC Rapid – Romprim s-a terminat 3-1. După ce Panait, căpitanul, a marcat în prima parte. AFC Rapid nu mai poate scrie file de istorie în Giuleşti. Dar Costi Berechet a reuşit, prin acest meci, să scrie măcar un rând în cartea de mii de pagini care s-a plămădit lângă Podul Grant.

Primul unsprezece al AFC Rapid

Aşa că, mai jos, vă oferim primul unsprezece şi schimbările care au marcat acest debut în liga a 4-a pentru vişinii în acest sezon:

Stamate – Pîrvescu, Popa, Panait, Apostol (Stoian) – Croitoru, Stoica, Chirvase (Mihalache) – Brăileanu, Moroşanu (Cosmescu), Caliţa (Berechet)

Interesant este că, prin golul marcat, Costi Berechet devine singurul jucător care punctează pentru AFC Rapid în ultimele trei sezoane măcar o dată.