Daniel Pancu a comparat Rapid cu un loc legendar al Europei

Daniel Pancu etna

Daniel Pancu a mers alaturi de familie intr-o binemeritata vacanta in sudul Italiei. Dupa un sezon amestecat, incununat cu succes, dar si plin de momente dificile. Atat personale cat si la nivel de grup. Cu toate ca Pancone nu a putut juca in ultimele partide din cauza unei accidentari la mana, atmosfera nu  l-a lasat indiferent. In vizita la vulcanul Etna, situat in celebra Sicilia. Ajuns acolo, la unul dintre cei mai cunoscuti vulcani europeni, Pancone nu s-a putut abtine. Cu toate ca posteaza rar pe Facebook, de aceasta data a scris ceea ce puteti vedea in captura de mai jos.

Daniel Pancu a comparat Etna cu tot ce inseamna Rapid si Giulesti!

In mod cert, Daniel Pancu a dorit sa faca o dubla paralela. O data intre lava fierbinte a vulcanului si pasiunea care inconjoara in permanenta clubul Rapid. De asemenea, mai ales in vremurile bune, Giulestiul, stadionul si chiar cartierul, deveneau veritabili vulcani. Cum spune si celebrul vers: „Pentru noi Giulestiu-i Rai, pentru altii un infern!” din „Poarta fularul”. Astfel incat, aceasta din urma atmosfera poate fi oricand asemuita cu cea generata de o astfel de forma de relief furioasa. Noi am spune ca Pancone a facut o comparative extreme de inspirata!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

 

CITEȘTE ȘI  Focarul de COVID-19 de la Craiova dă peste cap startul de campionat al Universității! Ce se întâmplă cu meciul împotriva Rapidului

6 Comments

 1. sa fie intr-un ceas bun domnule admin !
  nu numai pentru faptul ca dupa 4 luni ne-ai redat dreptul de-a ne insera opiniile , dar si pentru faptul ca ai gasit de cuvinta sa te referi la observatii le mele.
  problema este ca taci milc la insinuarile mele cu „protocolul ” afc-academia , ceea ce denota ca , probabil , am dreptate !
  pe cind deconspirarea ?
  referitor la ingrijorarea mea fata de contestatiile lui talpan , ca intotdeauna , te referi cu un cinism demn de o soarta mai buna ( de fapt sugerezi ca temerile mele provin din faptul ca talpan ar avea dreptate).
  ca lucrurile la academia au fost facute amatoriceste , nu incape indoiala .
  dar pentru erorile specifice unui inceput , fara a se incalca cu nimic latura sportiva , sa fie anulat un efort organizatoric si financiar urias ?
  mi- ar parea o tragedie ca RAPIDUL sa piarda !
  am spus RAPID , nu academia , nu fcrb , nu afc , nu nimic altceva

 2. Domnule Liviu, va intelegem ingrijorarea legata de contestatiile depuse de clona csa-talpan. Numai ca, daca totul a fost facut in regula de reprezentantii Academiei Rapid / FCRB, nu ar trebui sa existe emotii.

 3. oho !
  dupa 4 luni de zile in care ati inchis gura rapidistilor , nepermitind (tehnic) inserarea unor comentarii , ati revenit la sentimente mai bune !
  sper sa fie de durata .
  precum protocoalele secrete din justitie (dezvaluite recent) , a existat asa ceva si intre voi si saitul academiei , care ne-a astupat gura concomitent (in jurul datei de 10-15/03/18)
  „protocolul” vostru , cind va fi deconspirat ?
  se pare ca totul a fost organizat ca un preambul la marea unire cu ticalosul de manoliu , unire care nu a mai avut loc , scheletul afc-ului detinut fraudulos de manoliu dindu-si obstescul sfirsit
  probabil ca academia si-a batut joc de manoliu momind-ul ca ar primi un oscior in noul rapid , pina au reusit sa achizitioneze activele sportive ale marelui rapid.
  acum la-u aruncat in ghearele anaf-ului , punindu-se capat acestei farse !
  domnule leasa , daca rascolesti in arhiva interventiilor mele pe acest sait , vei gasi ca eu am sugerat aceasta solutie in urma cu citeva luni !!!
  acest individ a reusit , profitind de incapacitatea crasa a unor judecatori de a intelege cu cine au deaface , sa nu permita academiei primirea de personalitate juridica subt numele de rapid
  problema nu este transata definitiv nici pina azi datorita memoriilor lui talpan si posibilitatii de a se ajunge si la tass

 4. dupa 4 luni de zile , ati hotarit sa repermiteti suporterilor sa-si spuna pasul?
  culmea este ca inchiderea oricarei posibilitati de a comenta ceva , s-a produs absolut concomitent cu o hotarire similara luata de saitul academiei (fcrb) , ceea ce denota ca a fost vorba de o intelegere intre cele 2 entitati (sa-i zicem un „protocol” asemanator cu „protocoalele” criminale din justitie)!!
  asta se intimpla pe vremea cind ,disperati fiind de actiunile lui manoliu , cei de la academia incercau sa-i arunce o ciozvarta pentru a iesi din impasul lipsei de personalitate juridica !
  in acele zile ambele saituri au astupat gura suporterilor care spumegau !!
  acum cind din afc-ul lui manoliu a mai ramas doar o amintire trista , nu mai avem nici macar pe cine sa „injuram”
  daca , doamne fereste , nemernicul de talpan ne invinge la frf sau tass, visul rapidului se va spulbera din nou , poate pentru totdeauna !
  multi poate bagatelizeaza , dar eu pina in 10/07/18 (ziua deciziei f.r.f) , nu dorm bine noaptea

 5. Ce-ar fi să te mai autocenzurezi. Textul tău e plin de greșeli. Cum vrei să devii formator de opinie în acest fel? Poate mai revin pe pagina asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.