Fotbal internațional

World Cup 2018. Franta – Uruguay 2-0. Griezmann, vedeta fara stralucire

Franta – Uruguay 2-0

(Varane ’40, Griezmann ’61)

Cronica primului sfert de la World Cup

Dupa avancronica meciului, va prezentam si prima semifinalista de la World Cup 2018. Franta s-a calificat mai usor decat o arata scorul, ajutata fiind si de adversari. Fara a straluci, Antoine Griezmann a fost totusi omul meciului. El a furnizat assistul pentru golul lui Varane si a marcat golul al doilea. Cu largul concurs al portarului Muslera care a fost pacalit de traiectorie si a scapat balonul in poarta. Mbappe nu a mai prins o zi ca in meciul din optimi, cu Argentina. De partea cealalta, Cavani, accidentat nu a reusit sa joace macar in minut.

Lacrimile unui uruguayan

Franta arata, totusi, ca, in acest moment, este principal favorite la Victoria finala de la World Cup 2018. Ce a surprins cel mai tare au fost lacrimile unui jucator Uruguayan spre finalul meciului. Desi mai erau in jur de cinci minute, sud-americanul a simtit ca totul s-a incheiat. Mentalitate care este, totusi, incompatibila cu performanta la acest nivel! Ramai pe 1923.ro pentru a afla care este prima semifinala. Mai exact, cine o asteapta pe Franta in penultima runda!

Avancronica unui sfert tare de la World Cup 2018

Primul sfert de finala de la World Cup 2018 reprezinta, de fapt, si in duel intre doi dintre cei mai in forma jucatori de la Cupa Mondiala. Pentru ca, in fond, datorita lor, lui Kylian Mbappe si a lui Edison Cavani, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo – ultimele zece baloane de aur – au plecat acasa. Nu e vorba, Franta mai are nume grele. Pogba, Griezmann sau Kante sunt doar cateva dintre acestea. La fel cum si la Uruguay joaca Muslera, Suarez sau Godin. Doar ca cei doi sunt oamenii momentului. Este foarte interesant de vazut cum se vor desfasura lucrurile in acest prim sfert de finala de la World Cup 2018! Revenim cu rezultatele si tot ce trebuie imediat cand prima semifinalista se va afla!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.