Cristian SapunaruFotbal internațional

Săpunaru, Deac şi Lobonţ oamenii serii pentru România!

România – Finlanda 2-0 nu este un rezultat spectaculos, mai ales pentru un amical. Numai că acest meci jucat la Ploieşti a marcat retragerea lui Bogdan Lobonţ de pe teren. Acesta a jucat în ultimele minute ale partidei. A intrat pe final, aşa cum s-a întâmplat şi la debutul cu Liechtenstein din 1998! În altă ordine de idei, Cristi Săpunaru a fost din nou căpitan. Dovedind că este de departe cel mai potrivit pentru această postură. Iar golul doi a fost marcat de Ciprian Deac. Cel care punctase şi cu Chile. Este un pic pueril să reamintim despre trecutul rapidist al tuturor celor trei menţionaţi mai sus. Măcar pentru asta merită punctată această partidă. În continuare vă redăm câteva reacţii de după partidă.

Reacţia lui Bogdan Lobonţ după ultimul său meci

„Jucătorii au fost actorii principali în această victorie, ei mi-au făcut un cadou. O seară plină de emoţie, vorbeam şi cu o parte din colegi şi le-am spus că nici la debut nu am avut aşa emoţii. Cu siguranţă nu am să mă mai întâlnescu cu astfel de emoţii. Merg mai departe, începe altă etapă, mult mai frumoasă. Am avut lacrimi în ochi, normal. Dar nu cred că doar eu”a declarat Bogdan Lobonţ la finalul partidei România – Finlanda 2-0.

Ce a declarat marcatorul Ciprian Deac

„Sper să marchez şi în meciurile oficiale. A fost un public superb, am jucat pentru ei. Nu e chiar uşor să ştii că alţii sunt în vacanţă, dar suntem profesionişti şi venim cu sufletul deschis la echipa naţională. E o mândrie să joci pentru naţională! Schimbarea a venit din jocul agresiv. Alergăm, facem presing, avem jucători foarte buni individual, cu calităţi foarte bune. Ne dorim să câştigăm grupa din Liga Naţiunilor, cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus şi Ciprian Deac la finalul meciului cu Finlanda

Foto: Mediafax

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.