NEWS ALERT / Încă un Academia Rapid – steaua! Decizie incredibilă a AMFB!

FCRB Rapid euro
Fotbal Club Rapid, buget imens in euro

UPDATE / S-a decis! Meciul Academia Rapid – steaua de duminică, 10 iunie, ora 20, se joacă pe stadionul… Dinamo! Alte comentarii sunt de prisos… Rămâneţi pe 1923.ro pentru informaţii legate de bilete.

———————————————————————————————-

Veritabila „finală” de duminică nu a fost ultimul meci Academia Rapid – steaua din acest sezon. Echipele de tradiție din Liga 4 se întâlnesc și în finala Cupei României pe București. Într-o partidă programată duminică, 10 iunie, la ora 20:00. Câștigătoarea finalei de duminică va juca, în sezonul viitor, în competiția principală a Cupei României. Ceea ce este şi marea miză a meciului care se va disputa cu trofeul pe masă. Rapidiștii pun preț pe meci, mai ales că pot realiza primul lor event, dar pe plan municipal. În timp ce steliștii, dezamăgiți de ratarea promovării – obiectivul pe care și l-au stabilit în momentul în care au înființat echipa – spun că nu sunt foarte interesați de trofeu.

Daniel Pancu vrea o nouă victorie în Academia Rapid – steaua

„Noi ne dorim să ne luăm revanșa în Cupă, dar faptul deja e consumat în campionat. Asta ne interesa, promovarea. Cupa e un premiu care nu ne interesează foarte mult”, a spus Marius Bâtfoi, atacantul stelei, la finalul meciului Academia Rapid – steaua 2-0. Ușor accidentat, Daniel Pancu nu a jucat în etapa a 3-a din play-out împotriva stelei. A făcut încălzirea, dar nu a putut intra și crede că nu se va recupera nici pentru finala Cupei. „Contează foarte mult și acel meci. Echipa care va câștiga va juca la anul în Cupa României și probabil că doar în Cupă vom avea parte de meciuri care să ne aduca aminte de trecut, pentru că vom întâlni și adversari de primă ligă”, a spus Pancu, la finalul meciului Acaemia Rapid – steaua 2-0, scrie digisport.ro.

Momentan, nu se cunoaşte cu certitudine locaţia exactă unde se va juca partida. Este însă greu de crezut că acest Academia Rapid – steaua se va mai disputa pe Arena Naţională. Având în vedere că la ultima partidă abia dacă au fost 12.000 oameni. Rămâneţi pe 1923.ro pentru ultimele informaţii legate de acest meci!