Daniel NiculaeRapid

Niculae, pus pe glume: „Mă apuc de avocatură, avem nevoie de oameni pricepuţi!”

Academia Rapid a câştigat marea finală a Ligii a IV-a cu steaua, în ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut în acest sezon. De la identitatea juridică până la ameninţările venite din partea juristului Armatei, Florin Talpan, giuleştenii au stat doar prin tribunale în actuala stagiune. În urma tuturor acestor probleme, mai în glumă, mai în serios, Daniel Niculae a devenit expert în domeniul juridic şi se gândeşte să se reprofileze cât de curând.

Daniel Niculae înţeapă oamenii care au condus Academia Rapid!

„După toate problemele pe care le-am avut în sezonul ăsta, mă apuc şi eu de avocatură. Eh, nu, glumesc, bineînţeles. Din stagiunea următoare, vom avea oameni pricepuţi. Pe partea administrativă, pe partea de contabilitate, dar şi în domeniile juridice şi de marketing. Toate aceste lucruri sunt esenţiale la un club profesionist” , a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Ce urmează

Academia Rapid a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, pe csa steaua, în ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, şi va juca barajul de promovare în al treilea eşalon. Golurile au fost marcate de Daniel Niculae ’23 şi de Grigore ’68. Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor. Iar în tribune s-au aflat aproximativ 12.000 de spectatori. Academia va juca barajul de promovare în Liga a III-a contra campioanei din judeţul Giurgiu. La 16 şi la 23 iunie. În play-off-ul pentru desemnarea campioanei judeţului Giurgiu vor evolua echipele Argeşul Mihăileşti, FC Singureni, Energia Remuş şi Dunărea Giurgiu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.