NEWS ALERT / Daniel Niculae a vorbit după meci despre liga 2!

Daniel Niculae FCRB Rapid
Daniel Niculae a luat Cupa cu Academia Rapid, actuala FCRB

Daniel Niculae a fost din nou cel mai bun om al giuleștenilor în meciul contra rivalilor bucureșteni. A marcat o dată și a fost protagonistul fazei care a dus la stabilirea scorului final. „E bine. E bine, e frumos că a fost din nou o atmosferă frumoasă. Mă bucur că nu au mai fost incidente în tribune. Așa cum s-a întâmplat la meciul de acum o lună și jumătate. Noi am fost echipa mai bună. Am jucat un fotbal frumos, am îmbinat experiența cu tinerețea”, a declarat Niculae la microfonul Digi Sport. Victoria le-a adus rapidiștilor calificarea în barajul de promovare în Liga a 3-a. Acolo, formația lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif va întâlni reprezentanta județului Giurgiu.

Ce adversar o aşteaptă pe Academia Rapid pentru liga 3

Singureni, Argeşul Mihăileşti, Dunărea Giurgiu și AS Energia Remuș, de aici se va alege adversara Rapidului. „Ne bucurăm că am câștigat și sperăm să trecem și de baraj și să ajungem în Liga a treia. Trebuie să dăm copiilor continuitate, să vină lângă echipă în Liga a treia, în Liga a doua și apoi în Liga 1. Campionatul în Liga a 4-a nu l-am luat niciodată. Am promovat din Liga a 2-a în Liga 1, am luat titlul, dar în Liga a 4-a n-am luat niciodată campionatul. Sper la anul să facem o echipă competitivă și să promovăm din Liga 3 în Liga 2”, a mai spus Daniel Niculae.

Daniel Niculae vorbeşte despre bugetul din sezonul viitor

Golgheterul Rapidului e conștient însă că dacă echipa va promova în Liga a treia va avea nevoie de întăriri. „Bugetul trebuie să fie mai mare, dar trebuie să găsim un echilibru. Nu trebuie să dăm banii pe orice și oricine. Trebuie să avem o strategie foarte bună”, a recunoscut atacantul rapidist. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe, mai ales în timpul barajului cu reprezentativa giurgiuveană.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI