Rapid

S-a aflat! Cum va juca echipa T2 în liga 5

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului este echipa infiintata de suporterii T2. Ea nu a fost lasata, in 2017, sa se inscrie in Liga a 5-a Bucuresti. Acum se pregateste sa debuteze in luna martie in esalonul unde i-a fost interzis accesul in vara anului trecut. Cel mai important detliu acum urmeaza! Pana la finalul acestui sezon, echipa fanilor giulesteni va juca fara sa acumuleze puncte si fara sa aiba drept de promovare! Altfel nu ar fi putut intra. Asa ca urmeaza ca din campionatul viitor sa devina membra cu drepturi depline ale ligii conduse de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti. Cea care, in vara lui 2017, a inscris direct in Liga a 4-a patru cluburi noi (CSA Steaua, Academia Rapid, CS FC Dinamo si Carmen Bucuresti).

Model socios pentru echipa sustinuta de T2

Modul de desfasurare al activitatii este unul promitator. Pe modelul socios, care are deja succes la doua cluburi timisorene de liga secunda, ASU Poli si Ripensia. Acesta a fost preluat de la FC Barcelona, Real Madrid sau Benfica. In acest moment, echipa este sustinuta de peste 100 de socios. Cei care au contribuit deja cu aproape 40.000 de lei si care primesc un raport financiar anual detaliat in privinta modului in care se cheltuie bugetul. Exista promisiunea ca alte cateva sute de fani asteapta inscrierea clubului in campionat pentru a se alatura proiectului. In aceeasi situatie gasindu-se si cateva companii private, scrie sport.ro.

Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului are amical cu Carmen Bucuresti

In alta ordine de idei, trebuie spus ca, pana la inceputul sezonului, Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului au mai programat o partida amicala interesanta. Impotriva locului 7 din liga 4, este vorba despre Carmen Bucuresti. Partida se va juca, ca de obicei, pe terenul Coresi. Duminica, 18 februarie, de la ora 13. Afisul facut de baietii de la T2 poate fi admirat mai jos.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.