Răzvan Lucescu poate desface şampania! A scăpat de Oly

Răzvan Lucescu ProSport

La finalul etapei a 21-a, PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, este lider cu şase puncte peste marele pericol, Olympiacos Piraeus. Numai că distanţa s-a mărit cu încă trei puncte! Asta pentru că cea mai titrată echipă din istoria Greciei a mai primit o penalizare de trei puncte. După incidentele grave care au avut loc la înfrângerea de pe propriul teren, 1-2 cu AEK Atena.

Răzvan Lucescu mai are probleme doar cu AEK Atena

În aceste condiţii, singurul adversar care îi mai poate pune probleme echipei lui Răzvan Lucescu este AEK Atena. Formaţia din capitală este la numai două puncte în spatele lui PAOK Salonic. Numai că forma de moment o arată drept mare favorită pe echipa din nordul Greciei. Meciul direct dintre cele două, decisiv probabil, se va juca la Salonic. Acesta se va consuma în etapa 25.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Răzvan Lucescu este la un pas să intre în istoria lui PAOK Salonic

Reamintim că Răzvan Lucescu a obţinut cea de-a 14-a victorie consecutivă în meciurile oficiale cu PAOK Salonic. Record absolut în istoria clubului. Mai mult, omul care a dus AFC Rapid în sferturile Cupei UEFA în 2006 este foarte aproape să câştige primul event din istoria echipei din nordul Greciei. Dar şi primul titlu, doar al treilea din istorie, după o pauză de… 33 ani! Mircea Lucescu a cucerit titlul cu Rapid în 1999 după 32 ani de pauză.

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.