PAOK Salonic calcă totul în picioare şi se desprinde!

Răzvan Lucescu PAOK Salonic

Titlul la PAOK Salonic după 33 de ani chiar prinde contur! Răzvan Lucescu şi echipa sa au reuşit o nouă victorie de excepţie în Grecia. Practic, alb-negrii nu au oferit nicio şansă echipei de pe locul 12, Larisa. Pe care au învins-o cu 3-0! Succesul a dus seria incredibilă a lui Lucescu jr. la 14 victorii consecutive! Mai important decât atât, PAOK Salonic s-a distanţat la nu mai puţin de şase puncte de Olympiacos Piraeus! După ce cea mai titrată echipă din Grecia nu a putut face decât un 2-2 în deplasare. Şi acela obţinut în ultimul minut!

Victorii din ce în ce mai categorice pentru PAOK Salonic

PAOK Salonic rămâne la finalul etapei a 21-a, cu nouă înainte de final, pe primul loc. Principala urmăritoare este AEK Atena, la două lungimi în spatele băieţilor lui Răzvan. Totuşi, formaţia din capitală a obţinut o victorie destul de chinuită, scor 1-0 cu Asteras Tripolis. Gol marcat din lovitură de la 11 metri. De partea cealaltă, PAOK zburdă în campionat, reuşind victorii din ce în ce mai categorice. Mai mult, echipa din Salonic este aproape de primul event din istorie! Având în vedere că Răzvan Lucescu s-a calificat şi în semifinalele Cupei Greciei.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Urmează triunghiul de foc Olympiacos – Asteras – AEK

Cu alte cuvinte, PAOK Salonic are o formalitate în deplasare în etapa ce urmează, jucând pe terenul modestei Lamia. Marele test va fi dat în faţa propriilor suporteri. Pe 25 februarie, alb-negrii vor juca cu Olympiacos acasă. Urmând să se completeze apoi un triunghi de foc. Cu o deplasare la Asteras Tripolis şi încă un derby acasă. Poate cel mai important, cu AEK Atena. În mod normal, dacă PAOK va trece cu bine peste această serie infernală dintre etapele 23 şi 25, lupta pentru titlu în Grecia ar fi aprope decisă. Şi în mod cert Răzvan Lucescu va intra în istoria fotbalului din ţara care a dat campioana europeană din 2004!

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.