Ar fi lovitura anului! Răzvan Lucescu în Serie A?!

Răzvan Lucescu ProSport
ProSport scrie despre o victorie colosală a lui Răzvan Lucescu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre faptul că Mircea Lucescu (72 ani) a dezvăluit într-un interviu acordat presei italiene, că fiul său, Răzvan (48 ani), a fost la un pas de a semna cu echipa Crotone. Experimentatul tehnician a mărturisit că îşi doreşte ca fiul său să îi calce pe urme şi să antreneze în Serie A. „Îl urmăresc, e lider în campionatul Greciei. Olympiacos e o echipă de tradiţie, însă Răzvan face o treabă foarte bună la PAOK. Dar eu aş vrea să-l văd în Italia. Ar fi putut merge la Crotone. Nu se ştie niciodată. Mai devreme sau mai târziu, poate va ajunge în Serie A”, a spus Mircea Lucescu, într-un interviu acordat site-ului Tuttomercatoweb.com, citat de ProSport.

Crotone este antrenată de Walter Zenga

În prezent selecţionerul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu a antrenat, de-a lungul carierei, patru echipe italiene. E vorba despre Pisa, Brescia, Regianna şi Internazionale Milano. Echipa despre care vorbeşte Mircea Lucescu ocupă locul 17 în Serie A, la trei puncte deasupra zonei retrogradării. Aceasta este pregătită în momentul de faţă de Walter Zenga (57 ani), mai scrie ProSport. La Crotone evoluează şi un fotbalist român, mijlocaşul Adrian Stoian (26 ani).

ProSport pune pe tapet performanţele lui Lucescu jr.

Răzvan Lucescu are un sezon de debut excelent la PAOK Salonic. Sub comanda românului, PAOK are 13 victorii consecutive în toate competiţiile. Este liderul campionatului Greciei şi s-a calificat în semifinalele Cupei, notează ProSport. Context în care, este aproape imposibil de crezut că o astfel de mutare se poate materializa în prezent. Există însă toate premisele ca Răzvan Lucescu să prindă un contract la o echipă chiar mai bună decât Crotone. Începând cu vara lui 2018. Mai ales dacă reuşeşte câştigarea eventului cu PAOK Salonic. Ceea ce ar fi o premieră absolută în istoria clubului.

7 este numărul echipelor antrenate până acum de Răzvan Lucescu: FC Braşov (2003-2004), Rapid (2004-2007), naţionala României (2009-2011), El Jaish (2012-2014), Petrolul Ploieşti (2014), Xanthi (2014-2017) şi PAOK (2017-prezent)