CRONICĂ / Victorie ca la tenis pentru Frumoşii Nebuni

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a jucat un nou meci amical. Împotriva unei mai vechi cunoştinţe, e vorba de Rapid Clejani din Giurgiu. Partida a avut loc pe terenul unde, de regulă, joacă meciurile de acasă şi AFC Rapid Bucureşti. Este vorba despre terenul sintetic de la Coresi. Din spatele Casei Presei Libere. Partida a avut loc vineri, 9 februarie, de la ora 20:30 şi s-a terminat 6-3 (4-0) pentru Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului. Mai jos vă redăm cronica băieţilor de la T2, cei care susţin proiectul. În sfârşit, sunt publicate şi câteva nume de jucători din alcătuirea echipei lor!

Cronica Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Rapid Clejani

Am incheiat această săptămână cu un nou meci de pregatire în compania prietenilor de la Rapid Clejani. Meciul desfăsurat pe Stadionul Coresi, locul de adunare din ultimele 6 luni al Frumosilor Nebuni ai Giulestiului, vineri 9 februarie de la orele 20:30 ne-a aratat inca o data unde ne aflam din punct de vedere sportiv, măsurandu-ne forţele cu ocupanta primului loc din liga a 5 a judeţului Giurgiu.

Căpriorii au ieşit invingători şi de aceasta data, in octombrie anul trecut jucand pe terenul clejanilor si castigand cu 5-3. Meciul a fost controlat de la un capat la altul de ai noştri, ce au pasat mult, au verticalizat la momentul potrivit si au fortat in prima repriza ce s-a incheiat cu un neverosimil 4-0. Repriza a doua am lasat-o mai moale, antrenorul ruland tot lotul de jucatori, ceea ce a facut ca rezultatul final sa fie unul asemanator celui din ”tur”: 6-3, cu Raiu Rares marcator al unui hattrick, respectiv Pavel Daniel, Mihaita Gheorghe si Miriuta Cristian cate un gol.

Prezenta foarte buna si in tribune cantecele rasunand in tot cartierul, lucru ce a dus la o intamplare amuzanta: la un moment dat in timpul reprizei intai venind catre tribuna cativa jandarmi ce ne-au rugat sa facem mai putina galagie ca deranjam vecinii. Urmarea? Cred ca o banuiti cu totii. Urmeaza un alt amical de foc, sambata viitoare de la ora 11:00 pe acelasi teren, dar pana atunci doua antrenamente oficiale, de la unul dintre ele promitem sa va transmitem cateva ganduri de la jucatori in cursul saptamanii ce vine.

Hai Rapid, nu te opri!

CITEȘTE ȘI  Lucian Goge: "Sincer cred că o să mă vaccinez pentru că vreau să călătoresc"

LĂSAȚI UN MESAJ