GALERIE FOTO / Academia la final de cantonament

Academia Rapid

După şapte zile, Academia a încheiat cantonamentul de la Buşteni. Cu toate că nu are, în acest moment, dreptul să folosească numele Rapid decât la nivel amator, fapt certificat de Justiţie, şi nici personalitate juridică, care i-ar da dreptul să promoveze în liga 3, Academia continuă. Condiţiile au fost unele cum clar nu beneficiază echipele de eşaloane inferioare. Cu atât mai mult una care se află pe locul 3 la nivel de liga 4 Bucureşti. Chiar şi aşa, sportiv, se încearcă ca totul să fie la înălţime. Daniel Nicuale, Daniel Pancu, Vasile Maftei, Ionuţ Voicu şi ceilalţi au tras tare în sală, dar şi printre nămeţi.

Academia Rapid în imagini

Realitatea este redată de Alex Paraschiv în cele câteva sute de cadre luate şi publicate. Pentru a vă face o idee de cum a decurs cantonamentul echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1, vă oferim şi noi câteva dintre aceste imagini. Dacă şi realitatea privind proiectul pe care îl coordonează Ovidiu Burcă ar fi la fel de frumoasă ca fotografiile de mai jos, atunci lucrurile ar sta altfel. Momentan, aceste cadre sunt singurele care oferă savoare unui proiect discutabil. Rămâne de văzut în ce fel va fi gestionat anul 2018 de echipa antrenată de Schumacher şi Iosif.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  A murit Ion Taban, fostul presedinte al CA din era George Copos

1 Comment

  1. Trebuie facuta o corectie in articol si anume Academia nu mai are voie sa poarte numele de Rapid in nici o competitie, poate doar pe maidanul din spatele scolii. Decizia este DEFINITIVA.
    Eu nu stiu ce mai asteapta AFC , din secunda 2 inca de la judecatorie trebuiau notificate AMFB, Academia, Rapid Redivivus, Digi, Prosport etc. ca nimeni sa nu mai foloseasca in titulatura RAPID.
    Tacerea AFC-ului a fost de bun augur pana acum, din acest moment AFC nu trebuie sa mai taca.
    HAI RAPID BUCURESTI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.