Rapid

Pancu şi Burcă, întâlnire cu Tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, s-a întâlnit din nou cu Daniel Pancu şi Ovidiu Burcă. Iar o fotografie care să ateste asta a fost postată de edil pe contul său de Facebook. Însoţită de un comentariu scurt, care face referire la Academia Sportivă. Deocamdată atât. Nimic altceva. Dar un detaliu ne-a sărit în ochi. În faţa celor doi invitaţi este câte o Aqua Carpatica. La o primă impresie, nimic special. Mai ales pentru necunoscători. Noi însă vă reamintim că aceasta este firma fondată şi dezvoltată de Jean Valvis. Nimeni altul decât unul dintre oamenii de afaceri care au investit la Rapid, în trecut.

Pancu, Nico şi Burcă în conducere, Valvis cu banii?!

Ar fi ceva deosebit ca Jean Valvis să contribuie la renaşterea Rapidului! Momentan însă „atestările documentare” sunt doar cele pe care le puteţi vedea. Evoluţia proiectului Primăriei este, în continuare, o enigmă. Mai ales că nimeni de acolo nu a vrut să vorbească cum se poate obţine locul în liga a 4-a! Noi însă aşteptăm şi salutăm această întâlnire. Dar şi perspectiva revenirii unui om extrem de potent financiar în Giuleşti! Daniel Pancu, Daniel Niculae şi Ovidiu Burcă ar urma să facă parte din conducerea gândită de Consiliul Local al Sectorului 1.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Credeti ca va fi echipa unui singur partid ?sa va aduc la cunostiinta ceva fff impotant ce sa intimplat in urma cu patru ani :marele Real Madrid avea datorii de aproape 600 milioane de euro (sase sute milioane de euro )stiti ceea ce sa intimplat a venit primaria orasului si a spus va cumparam baza de antrenament in CONTUL DATORIILOR pe care vo CONCESIONAM GRATIS pe o perioada de 95 de ani .si ce credeti ca au facut cei de la Real sau SUPARAT ca li se stergeau DATORIILE !!!!!???? Si noi ce facem ????ne acuzam uni pe alti.o zi buna.

  2. Rapidistii adevarati ar da bani pe ceva transparent, in niciun caz ca sa ajunga in buzunarele lui Manoliu, ne-am saturat de toti ” patronii” profitori

  3. Orice se încearcă pt revenirea RAPIDULUI nu este bine .ca vine primăria nu este ok ca a fost Copos nu a fost ok .oamenilor uitațiva în jurul vostru și veți vedea ca lumea este în schimbare totala în spania celor doua mare echipe Barca și Real li se șterg datorii de sute milioane de către statul spaniol în Anglia 70%din echipe au patroni din Asia și Rusia.și noi ne certam dacă vine primăria și preia ce a rămas din Rapid noi fiind la ora actuala sub cota zero.

  4. Toti vorbim hai sa vina primaria sa avem echipa ,chiar daca va fi un Rapid al partidului,insa nici unul nu vine sa spuna ca e atat de Rapidist incat sa dea 100 ron pe luna.Au fost cativa ,condusi de un anume Florin Racovite,dar cu o floare nu se face primavara.Vestita galerie din peluza nu a participat la meciuri in liga 5 pt ca nu era Rapidul lor.Acum daca face primaria o alta echipa va fi rapidul lor? Asteptati niste bani baieti sa vina si la voi asa cu manta,cum ati fost obisnuiti pana acum,voi liderii astia care va certati intre voi si ati distrus echipa asta din temelie.Sa va fie rusine la toti care va lasati angrenati in aceste dispute Rapidisto-interlope.S-a intors lumea cu susul in jos,la Rapid,apar tot felul de oameni ,unii fara o elementara educatie,sa ia decizii si sa hotarasca soarta acestei echipe.Dar tot raul spre bine,odata cu venirea primariei,se va termina pentru totdeauna cu acesti lideri care si-au batut joc de echipa asta.Ca sa vedeti ca asa este puneti pe o foaie toti acesti corsicani,bocii,septari,bulgari,etc etc,si adunati banii adusi de ei pentru aceasta echipa sa vedeti ca suma va fi egala cu zero.Acesti rromi uita ca au fost tolerați,si pt ca au fost bagati in seama si-au luat lumea in cap,dar odata cu noul Rapid se va termina si Rapidul va scapa de ei,chiar daca se va numii Rapid redivivus.

  5. Haideti baieti, va asteptam cat mai urgent. Daca, doamne ajuta, la acest proiect se va alatura Jean Valvis, atunci, cred ca totul este garantat. Va fi ceva extraordinar sa avem asemenea om in spate, plus primaria, plus rapidistii nostri dragi, Pancu, Nico, Maldaraseanu, chiar si Burca. Dar, ca de obicei, suntem presati de timp. Sezonul bate la usa, asa ca trebuie sa ne grabim si sa demaram imediat activitatea. Sperantele sunt mari, asa ca asteptam vesti proaspete. Hai sa urnim caruta. RAPID, TE ASTEPTAM.

  6. Poate totusi, totusi se va misca ceva…Pare ca sunt ceva sperante, dar mici, caci mancatoria intre asa zisii rapidisti este, in schimb, mare ! Avem nevoie de oameni care au sufletul visiniu!

  7. Cam săracă masa, d-l Primar n-are apă și Ovidiu are ceșcuța de cafea direct pe masă, ceea ce e f. jenant pt. o instituție (Primăria sector 1 București) care s-ar vrea respectabilă.
    Dar nu trebuie să ne supărăm, că p-ăștia ni i-a dat Dumnezeu.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.