„Unitate! Unitate! Unitate!” Decizie pentru Rapid!

Rapid
Rapid şi bucuria promovării

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

La şedinţa de pe Giuleşti, din 26 iulie, au fost prezenţi peste 500 de suporteri. Din toate categoriile. Dar, mai important decât orice, în faţa acestor oameni au fost Adi Iencsi, Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Trei monştri sacri din istoria echipei Rapid. De câteva ori, pe parcursul şedinţei care a avut ca principal scop discutarea proiectului Primăriei Sectorului 1 s-a scandat: „Unitate! Unitate! Unitate!” O stare de fapt care îi lipseşte atât de mult Rapidului în ultimii ani… Inspiraţi de aceasta şi de dorinţa de a informa toţi rapidiştii din această lume noi, cei din echipa 1923.ro am decis să deblocăm toate persoanele care nu mai aveau acces la site sau la pagina de Facebook în ultimul timp.

Avem răspunsul la întrebările voastre!

Este normal ca, din postura de site al suporterilor rapidişti de pretutindeni, să fim unul dintre principalii vectori care să îndemne la reunificarea valorilor care au unit decenii rapidiştii. Vom trece peste injuriile care ni s-au adus sau peste postările care nu au avut vreun scop relevant de-a lungul timpului. Nu mai contează nimic din toate acestea, este un moment 0! Şi nici nu ne vom schimba optica, pentru că mulţi ne-au acuzat că susţinem nejustificat AFC Rapid Bucureşti.

Nu ne-am mulat pe o imparţialitate falsă şi ipocrită, cu gândul că e bine să nu supărăm pe nimeni. Am ales calea corectă şi dreaptă, de a merge pe continuitatea sportivă şi să scriem doar despre unicul Rapid, fără a susţine că alte grupuri de interese vor renaşteri ilogice. Bun, de acum, de fiecare dată când vom fi întrebaţi „care Rapid?” sau când ni se va spune „AFC nu e Rapid, nu are palmares, nu are nimic”, vom furniza acest răspuns.

Despre Rapid se discută pe noua platformă!

Este un material complet şi uşor de înţeles, dar numai dacă este studiat cu atenţie. Iar rapidiştii care doresc să cunoască adevărul o pot face. Menţionăm că de acum, eligibili pentru a fi blocaţi sunt doar cei care ne vor aduce jigniri grosolane. În rest toată lumea este binevenită să îşi spună părerea şi să participe la dezbateri interactive. Pentru a selecta însă întrebările cu adevărat pertinente de cele fără sens, a căror răspuns oricum a fost dat de mult, echipa 1923.ro a lansat un concept nou, o platformă de discuţii la care invită toţi rapidiştii cu idei sau cu nelămuriri pertinente legate de situaţia din acest moment de la Rapidhttp://comunitate.1923.ro/. Vrem să redevenim ceea ce am fost, ba chiar mai puternici de atât, aşa că principala sursă de informare a rapidiştilor de pretutindeni, 1923.ro, va fi accesibilă din nou pentru absolut oricine doreşte!

Cu stimă,

Echipa 1923.ro

Foto: Paul Urian

14 COMENTARII

 1. Daca nu ma însel si îmi cer scuze daca o fac
  ” Nu e peste ca stavridu’
  Nici echipa ca Rapidu’ ” era scris pe peretele din spatele tribunei a doua .

 2. deseori mă întâlneam la Rapid dar și la Miscare, la meciuri, cu un rapidist de-al nostru, persoană venerabilă și respectabilă;
  odată l-am întrebat, „nenea cutare, spre cine ești mai cu sufletul,spre Rapid sau spre Miscare?”
  și mi-a spus „Andrei, dacă ar fi zece Rapid, cu toate aș ține, la toate aș merge”.
  chiar m-a impresionat, nu pot uita.

 3. Noi suporterîi trebuie sa facem diferenta intre patron si echipa.Patroni sant alesi pe considerente pur economice si nu vine nimeni sa piarda bani.Credeti ca suporteri lui Milan si-au dorit patroni actuali???Echipa este a noastra pentru ca asa vrem si o sustinem indiferent cine este proprietarul ei.

 4. Nu e peste ca stavridu’
  Nici echipa ca Rapidu’

  Acest citat era, alaturi de un poster cu echipa Rapidului, in vitrina geamgeriei lui Nea Mincea, din statia Lamotesti pe Bd C-tin Brancoveanu!
  RAPID este un bun national! Nu exista Romania fara Rapid. Nu se poate! Situatia prin care trecem este doar una trecatoare! HAI RAPIDULETUL!

 5. Fără să vreau, m-am dus cu gândul la o … ‘zicală’, care circula prin anii ’80 :
  Nu e pește ca stavridu’,
  Și echipă ca R A P I D U ‘ !!!
  Și vă rog să mă credeţi că nu vorbesc în sens peiorativ !!!
  Rapidul trebuie să-si reia locul, în liga I, a fotbalului românesc !!!
  Fie că vor, sau nu vor … unii, sau … alţii !!!

 6. Menționez că a fost un abuz din partea 1923.ro ,blocarea mai multor persoane.Parerile tuturor pot fi binevenite,si niciodată nu poți să ști de unde ar putea veni o super idee de remediere a situației rapidiste. Si de acum înainte trebuie ca televizarea meciurilor din campionat sa fie in direct pe 1923.ro si nu pe Facebook,deoarece nu toți au instalat aceasta aplicație,care uneori este chiar dăunătoare societății. Doar așa putem fi mai uniți ca oricând …

 7. Pacat ca unitatea rapidistilor se manifesta doar in scris. La meciuri abia vin 1000 de oameni, unii trag incolo, altii incoace, conducatorii echipei nu au nici un proiect…n

 8. Foarte bine!Normal ar fi fost sa va prezentati cei din ECHIPA 1923, asa cum ati semnat acest articol, ca sa stim si noi cu cine vorbim, nu credeti?

 9. Buna seara,este bine pt toata lumea referitor la decizia pt deblocare consider ca cel putin in ceea ce ma priveste sa petrecut un abuz iar timpul mia dat dreptate .Ideea este sa intelegeti ca si criticiile sunt uneori binevenite si ajuta la a corecta ceea ce este de corectat ,hai RAPID.

 10. pai, asa va vreau fratilor. de peste 94 de ani, poate cu unele mici excese nedorite si de care nu trebuie sa ne mai amintim, am fost cei mai uniti. probabil ca unii n-au aflat inca ca cea mai unita si iubita galerie de fotbal a fost a noastra, a RAPIDULUI unic. si haideti sa pornim odata la drum, cu tot ce avem mai bun in fiecare dintre noi.