Rapid

Dumitru Tudor a investit 350 lei, dar acuză

Venit la AFC Rapid cu vâlvă acum o lună, când s-a anunţat că va finanţa clubul ca să promoveze în Liga 3, „investitorul“ Dumitru Tudor „Ciorbă“ a abandonat gruparea giuleşteană. După o „infuzie“ de 350 de lei, conform ProSport. 300 pentru ca echipa să meargă la un film şi încă 50 pentru două baxuri cu apă. Dumitru Tudor s-a despărţit de AFC Rapid prin intermediul unui comunicat decent, pe 2 august, în care a explicat că preşedintele clubului, Horia Manoliu, nu l-a lăsat, conform înţelegerii, să se ocupe de echipa mare şi nici să instaleze un antrenor cu licenţă, scrie ProSport.

Dumitru Tudor vorbeşte despre aducerea lui Mihai Stoica

Motivele acestei despărţiri par să fie însă mult mai adânci. În fapt, în acest moment, „căruţa“ disidenţilor de la AFC Rapid pare să se fi rupt definitiv. Clubul intrat în opoziţie cu Primăria Sectorului 1 l-a numit ca antrenor pe Andrei Anghel Constantinescu. Dumitru Tudor a povestit pentru ProSport că nu putea lucra cu acest antrenor, iar Manoliu nu l-a lăsat să aducă nişte profesionişti: „Am vrut să-l aduc pe Mihai Stoica. Pregătisem tot. Aranjasem să facem antrenamentele la Electromagnetica, vorbisem pentru cantonament. N-au vrut pe Electromagnetica, mi-au spus că au ei în altă parte un teren şi că o să facem un puţ acolo… Băi, băiatule! Ce facem aici? Cum adică, facem un puţ? Mergem acolo unde avem condiţiile necesare, cu saună, cu duşuri… Antrenorul de acum, cu care n-am nimic, dar el este un copil al galeriei, n-a fost de acord. Nu m-au lăsat să mă apropii de echipă.”

Supărat că nu a fost lăsat să se bage la echipă

„Am avut un amical cu Buftea, i-am spus că a venit un băiat care să dea probe, dar trebuie să-l băgăm în prima repriză, că omul pleacă după aceea înapoi, cu maşina, că nu era din Bucureşti. Mi-a răspuns, arogant, că echipa o face doar el, cum consideră de cuviinţă. Tot la meciul ăla au fost nişte incidente urâte, un jucător de-al nostru a avut o altercaţie cu adversarii şi a început să se înjure cu ei. M-am dus la antrenor, i-am zis să-l scoată pe jucător pentru că e urât ce se întâmplă. Mi-a răspuns: «Ce te bagi tu, bă? Vezi-ţi, bă, de treabă!». Atunci am spus că trebuie să pun punct“.

Ciorbă în ProSport: „N-am vrut să le dau niciun ban“

Întrebat despre faptul că, în luna petrecută ca preşedinte al Comitetului Director la AFC Rapid, a finanţat echipa mare cu 350 de lei, Dumitru Tudor a răspuns: „N-am vrut să le dau niciun ban! Încercau să mă păcălească. Manoliu a semnat actele cu mine, apoi a plecat trei săptămâni în vacanţă, în Grecia. De acolo mi-a dat două SMS-uri şi un telefon, că să dau bani şi la juniori, deşi înţelegerea noastră clară fusese că finanţez doar echipa mare. Când s-a întors şi i-am cerut să aducem antrenor, s-a opus. Aici, totul se făcea pe ascuns, pe la spate. N-au cont. Cum să le virez banii? Îmi propuseseră o chestie, să facem finanţarea printr-o fundaţie… Ce-i asta?“.

Dumitru Tudor îl acuză şi pe Manoliu

Meteoricul şef de la AFC Rapid spune că Manoliu speră să ia ceva de pe urma clubului: „Poate că băiatul ăsta vrea nişte bani, să vândă. Dar eu nu cumpăr. Ce să cumpăr de la el? N-are nimic! Jucătorii sunt amatori, pot pleca oricând. Asociaţia are datorii. Am vrut să mergem cu Primăria, Manoliu s-a opus. Nu se putea face nimic“, a încheiat cel cunoscut drept Mitică Ciorbă pentru ProSport. Cu alte cuvinte, investitorul sosit cu surle şi trâmbiţe la echipa de liga a 4-a, acum o lună, a plecat. Fără a investi decât 350 lei din cei aproximativ 50.000 de euro pe care se angajase că îi va aduce într-un sezon la AFC Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Mai terminati cu socios curului….ce dracu au facut ?nimeni nu a facut nimik,mai putin Manoliu care a furat softul la tabela.suporterii actionari,??cati bani au investit acei suporteri in echipa asta? Apar ca nerusinatii sa isi dea cu parerea ,dupa ce au distrus echipa asta.si ei si ZAMFIR cu CRISTESCU.,care au venit sa distruga si sa mai fure si ei ce se mai putea. Am 60 de ani dar nu am crezut vreidata ca echipa asta o sa fie condusa de asemenea oameni,si ca va fi tranaformata intr-o echipa a clanurilor de tigani ,infractori cu dosare penale,imbuibati cu burtile acelea mari care le atarna in scarba….La matura cu voi,nu la intins mana dupa pomana,ati distrus echipa asta ce mai vreti? Nespalatilor,certati cu sapunul si cu buna crestere,oameni needucati,care ganditi cu pumnii,si cu creierul acela de gaina de gostat.Daca traia antonescu…..aveati tribuna la jilava,la fort,cum aveau detinutii politici.

  2. Ce suma trebuie aruncata in gaura neagra pentru a avea dreptul sa acuzi? Cam ce suma a „investit” domnul Manoliu in Rapid sezonul trecut? Tot sezonul echipa a fost finantata de Socios Rapid, nu-i asa?

  3. Cu adevarat, suntem de ras pentru unii si de plans pentru cei ce iubesc cu adevarat Rapidul. Scriem, ne dam cu parerea, acuzam sau laudam…dar nu se face nimic concret si ramanem mai departe in lumea neinsemnata a unui fotbal si asa de doi lei !

  4. Sa va fie rusine ca faceti de ras Rapidul!! Nu aveti nici un drept sa va numiti Rapid bai AFC ule!!Aceasta tiganeala nesfarsita arunca in derizoriu numele Rapidului pe care voi il folositi abuziv……acest Manoliu va platii pt toata aceasta MINCIUNA

  5. intalniri, intalniri, dar vrem si ceva concret. uitati-va la celelalte echipe de traditie, ce bine s-au organizat, pt a ataca liga 3-ea sau a 4-a, iar noi ne aflam inca in faza de tatonare..daca nu ne grabim vom pierde pasi imporatanti in lupta pt promovarea in ligile superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.