Mircea LucescuRapid

„Mircea Lucescu este foarte ataşat de Rapid!”

În ziua în care Mircea Lucescu a împlinit 72 de ani, Daniel Pancu a dezvăluit că fostul antrenor al lui Zenit a primit mai multe oferte. Pe care le-a refuzat. De asemenea, fostul jucător al Rapidului a precizat că ”Il Luce” ar fi mai aproape de o posibilă revenire în Giulești. Decât de una pe banca echipei naționale. ”Ar fi o echipă la care i-ar conveni să activeze în acest moment, o echipă calificată direct în grupele Liga Campionilor. Îmi spunea că a avut multe oferte, dar e greu ca el să meargă acum la o echipă de locurile 5-6 și să o facă el de Ligă. Echipa națională nu cred că îl interesează. Este foarte atașat și de Rapid, și de rapidiști”, a declarat Pancu, la Digi Sport Special.

Mircea Lucescu a vrut să îl ia pe Pancu la Şahtar

După ce a colaborat cu Mircea Lucescu la Rapid și Beșiktaș, acesta a recunoscut că regretă că nu l-a urmat pe antrenor și în Ucraina. ”Singurele campionate le-am câștigat cu nea Mircea. Poate ar fi trebuit să-l urmez la Donețk, dar a fost și o conjunctură atunci. A venit Del Bosque la Beșiktaș și și-a dorit să continue cu mine, mi-a mărit contractul. Beșiktaș era o echipă europeană, Șahtar era aproape o necunoscută. Nu știam ce avea să urmeze, că Șahtar va juca zece ani în Liga Campionilor. Până la urmă a fost alegerea mea”, a mai spus Pancu, la Digi Sport.

Tudorache a vorbit de amândoi

Acesta a fost antrenat de Lucescu, la Rapid, la finalul anilor 1990 și la Beșiktaș, între 2002 și 2004. După ce a ajuns la Istanbul, el a rămas alături de ”vulturi” până în 2006. Declaraţiile lui Daniel Pancu vin într-un moment în care despre amândoi primarul Dan Tudorache a spus că sunt doriţi în proiectul Primăriei Sectorului 1. Atât numele lui Mircea Lucescu, cât şi cel al lui Pancone au fost folosite de edil. Pentru organigrama echipei, dacă aceasta va trece sub „patronatul” Consiliului Local. Trebuie să recunoaştem, că un Rapid cu Il Luce şi Pancu ar fi o adevărată garanţie a succesului!

 

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Mai omule, hai sa nu amestecam lucrurile: una este patriotismul (poți spune numele unui adevarat patriot ?) si alta este fotbalul ! Si un om ca Lucescu ar putea sa vina la Rapid, in situația actuala ?

  2. Domnul il Luce,doar vorba e de el nimic altceva. LA 72 de ani ar trebui sa se retraga in țara la noi si sa investeasca la Rapid,daca este cu adevarat patriot,nu sa mai alerge dupa nu stiu ce echipa straina sa antreneze si sa faca rost de bani. La 72 de ani,si la banii lui ar putea fi chiar patron la Rapid….dar din pacate are alte mentalități . Daca iubea cu adevarat rapidul,venea si investea la Rapid din 2016 de cand rapidul intrase in faliment si probabil nu s_ar mai fi ajuns așa rau.

  3. la cine sa vina Luce ? la un AFC Rapid posibil viitor falimentar ? eu unul nu cred !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.