Mircea Lucescu revine in Giulesti?!

Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport
Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a dezvaluit pentru prosport.ro, ca din punctul lui de vedere, cel mai potrivit pentru functia de presedinte al Rapidului ar fi Mircea Lucescu.

Membru fondator al AFC Rapid, cel mai mare antrenor roman, este in momentul de fata liber de contract! Dupa despartirea de Zenit. Iar revenirea lui in Giulesti, indiferent din ce postura, ar fi o adevarata lovitura de imagine.

Revine si Copos alături de Lucescu, conform ProSport

La discutiile cu primarul Tudorache, a asistat, conform acestuia, atat George Copos, cat si avocata sa. Iar tot mai multe voci sustin ca fostul patron al Rapidului este dispus sa revina la sentimente mai bune fata de Rapid. Clubul la care a reusit cele mai mari performante sportive din intreaga sa istorie.

Practic, George Copos şi Mircea Lucescu sunt oamenii care au transformat Rapid într-o forţă. Începând cu 1997 şi apoi atingând apogeul în 1999. Moştenirea lăsată de antrenor a fost dusă ulterior mai departe de discipolii săi. Mircea Rednic şi Răzvan Lucescu. Cei doi au prelungit perioada de top din istoria Rapidului până în 2007. Practic, într-un deceniu s-au câştigat zece trofee!

Va vom tine la curent cu tot ce se intampla in aceste zile. Sperand ca vom avea parte de vesti bune!

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"

6 COMENTARII

  1. Sa revina Copos ??? Sa vina cu bani si sa fie injurat de niste golani cu pretentii de suporteri ? Ma indoiesc !

LĂSAȚI UN MESAJ